4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > E posibil ca display-ul de la ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

E posibil ca display-ul de la cas sa iti descarce bateria?

Pana sa montez noul cas nu am avut probleme cu pornirea,acum daca  las masina o zi fara sa pornesc motorul,in momentul in care incerc sa o pornesc face de parca as fi lasat pozitia aprinsa.
A intrebat bursucb (430 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns Caesaro (12,320 puncte) acum 12 ani Cu siguranta nu e de la display-ul cas-ului.
Verifica din nou legaturile pentru ca e posibil sa-ti ramana un circuit deschis. Ai legat cumva pe + continuu?

Comentarii:

A comentat bursucb (430 puncte) acum 12 ani crezi ca asta e cauza?
+3 voturi
A raspuns bursucb (430 puncte) acum 12 ani da..fiindca nu am reusit sa le dau de cap la fire si am legat alimentarea  cas-ului cu la un loc cu ''firul cel galben(permanet batery sau ceva de genu)...am legat asa deoarece pe celelealte fire de la masina nu am 12v

Comentarii:

A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani tin minte ca din cele 3 fire 2 se leaga impreuna,adica cel galben cu negru sau rosu...nu mai tin prea bine minte...asa ma invatase si pe mine o tanti de la un magazin,si mergea,aveam trase fire direct de la baterie si tot nu o consuma...(era vb de o fosta dacie sa numi sariti in cap ca fac caricaturi la masina).
+3 voturi
A raspuns bursucb (430 puncte) acum 12 ani sa inteleg ca ma lasa bateria atunci?
+5 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Orice cd-player,radio etc. are doua conexiuni la (+) una permanenta si una de pe contact.
Daca se leaga in comun,la (+) se intampla sa descarce bateria in cateva zile fara utilizarea motorului,consumul putand sa creasca la peste 100mA in stand-by.Se cauta o alimentare de pe contact.Daca masina are conexiuni de uzina,in acel manunchi se va gasi si acel cablu de (+) de pe contact.
+3 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani un scurt exista cu sigurantza  dar nu neaparat la cas. yo unu am montat pe direct insa la inceput aveam pe contact si era tare enervant ca daca stateam cu masina nepornita sau contactul luat in 5 min se taia alimentarea (si meseriasul care facuse legaturile inaintea mea legase si memoria tot pe contact unde se reseta mereu) si asa am rez problema legandu'l pe direct la un fir din acel manunchi .ca si proba am tinut toata ziua cas pornit  si nu am avut nici un fel de problema cu bateria care are mai bine de 3 ani . gaseste problema ca e pacat de baterie .