4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Ajutor! Cum sa dezactivez alar...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ajutor! Cum sa dezactivez alarma de la mașina ?

An un peugeot 607 care după aproximativ 2 ore după ce o blochez îmi suna alarma si face un zgomot infernal si sunt obligat sa las mașina deschisă peste noapte, mecanicul mi-a zis ca este nus ce sezor din portiera dar eu vreau sa o dezactivez...cum ar trebui sa procedez. Alarma e din fabrica nu e aftermarket. Multumesc anticipat.
A intrebat maryan_parazitu (350 puncte) acum 12 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns iondarie (350 puncte) acum 12 ani Ai doua variante pentru rezolvarea problemei

1. Pentru dezactivarea totala a alarmei poti incerca sa gasesti siguranta alarmei si sa o scoti in acest fel se opreste definitiv

2. Umbli la senzorul de perimetru si il reglezi sa nu mai fie asa de sensibil, mai mult ca sigur nu este in usa deobicei la alarmele de fabrica cat si cele aftermarket acesta se pune undeva la jumatatea masinii mai exact pe undeva pe la schimbator incearca sa scoti rama de la schimbator si vezi daca nu cumva ai o cutiuta mica pe acolo in care intra o mufa. daca o gasesti ar trebuii sa aiba pe ea si un reglaj de sensibilitate

Comentarii:

A comentat maryan_parazitu (350 puncte) acum 12 ani Vreau sa o dezactivez ca ma făcut la pisihic dar de unde as putea găsi o schema a tabloului de sigurante ?
0 voturi
A raspuns lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani scoate-i borna ca sa nu fie nevoi sa o lasi descuiata noaptea

Comentarii:

A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Se reseteaza computerul si in ziua urmatoare trebuie sa-si reia rutina de invatare. Sfat nepotrivit in absoluta necunostinta de cauza. Tipic romanesc.
A comentat lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani de unde stii ma ca se reseteaza? :))
0 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Se armeaza si cand o incui normal cu cheia in usa?nu e normal...

Comentarii:

A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Ba e normal. Sunt multe masini care fac asta.
A comentat maryan_parazitu (350 puncte) acum 12 ani Da suna alarma la fel pt ca face la fel ca si cum as inchideo din buton se aprind semnalizarile si se închid oglinzile.
0 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Nu cred ca e o problema de timp. Chiar daca a facut-o de cateva ori dupa aprox. 2 ore, e probabil o coincidenta. Mai degraba un senzor de vibratii sau de ultrasunete e cauza belelei.
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani taiei goarna dao drq :))

Comentarii:

A comentat maryan_parazitu (350 puncte) acum 12 ani Da e buna ideiea mi-a trecut si mie prin minte dar nu o găsesc poate mă puteți ajuta si cu asta:))sa nu mă apuc la demontat inutil
A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani De obicei e intr-un loc greu accesibil, din motive lesne de inteles. De exemplu la Rover 75 e dosita pe langa filtrul de polen.