4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Am cumparat 2 kituri de inchid...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Am cumparat 2 kituri de inchidere centralizata,unul cu modul si chei briceag si una cu actuatoare ..montare?

am cumparat 2 kituri ..unul cu cheie briceag si modul si una doar actuatoare si modul ... as vrea sa pun modulul de la cel de la chei briceag la inchidere dar mufa de la cel decat cu actuatoare este mult mai mica !  ...si nu stiu cum sa le leg !! si nu-mi permit sa o duc la service este 150 lei ! exagerat ! nu se potrivesc culorile la mufe !! cum sa fac ?

Imagini atasate

A intrebat dragoss.iionut (120 puncte) acum 9 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns nextclub (7,490 puncte) acum 9 ani Nu ai cum să pui modulul cu cheie briceag pe mufa celeilalte inchideri! Montezi modulul cu actuatoare intai pe urma il legi pe ala cu telecomanda la primul modul prin firele albe, care dă comandă inchis-deschis.Cel mai indicat e in service dacă nu te pricepi
–2 voturi
A raspuns TheSketchulatorReloaded (2,110 puncte) acum 9 ani Cel mai simplu e sa desfaci mufele decat si sa le inversezi decat. Doar ca decat nu cred ca te va ajuta prea mult decat pentru ca decat conexiunile n-au nici o treaba intre ele. Adica decat vreau sa zic ca difera decat schema de cablare... decat.

In acest caz folosesti mufa aia care se potriveste si ignori culorile firelor. Prostiile alea trebuie sa fi avut vreo 2 pagini cu scheme de montare. Iti faci si tu acolo un plan in functie de aia si ce ai tu acolo.

Daca nu te duce ce trebuie, mergi la service ca de asta iti cer 150 lei.
0 voturi
A raspuns arnautu (780 puncte) acum 9 ani Și eu am aceiași problema ,nu găsesc manual de instalare,poate dacă ai reuși tu ăi spui și mie .Mersi

Imagini atasate