4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Ce siguranta trebuie?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce siguranta trebuie?

De ce valoare trebuie sa fie siguranta la proiectoare la Logan ??? am avut de 10A si mi s-a topit invelisul ei am pus de 20A acuma dar as vrea sa stiu de cat este cea originala.
A intrebat Frequency (580 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns Clark Kent (10,940 puncte) acum 10 ani cea originala este de 10A!

ai aici schema electrica de la logan : http://logan.hantronix.net/manual/logan-schema.pdf

Alte raspunsuri: (2)

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
De ce nu ai pus de 70A macar iti lua foc si noroc bun.
Siguranta aia e calculata de 10,a sarit in sus deoarece ai un scurt apa pe instalatie etc.
1.Verifica firele de la proiectoare,proiectoarele in sine si totul pana la modul lumini(maneta care comuta).Undeva pe aceste fire trebuie sa fie un scurt sau fire topite.
2.Scoate siguranta de 20 pana nu ia foc,se folosesc doar sigurantele date de producator(sunt oameni care studiaza mult si bine de ce e de 10 si nu de 30.
3.Cand mai ai probleme cu electrica sau electronica mergi cu incredere la unu electrician,macar ai pe cine sa dai vina cand declari la asigurare.
0 voturi
A raspuns Frequency (580 puncte) acum 10 ani Cumva imi spui sa vin la mine. Eu sunt electrician dar problema e ca nu stiam sigurantele de cat tre; sa fie si nici locasul la mine tabloul e legat diferit pentru ca masina a avut dauna totala a fost rasturnata dar nu de mine de unul nu-l cunosc si a fost reparata la un service low budget si au legat aia tabloul cum le-a venit lor... si de asta... proiectoarele erau pe bara dar nici macar nu s-au obosit sa le "lege" le-am legat eu la o siguranta de 10A pe amandoua si de asta ca am aflat din schema data de domnu' "kent" ca este cate una de 10A pentru fiecare proiector la mine sunt amandoua pe o siguranta de 20 si o las asa ca-i bine cum vine ... adica pe scurt am o singura siguranta pentru amandoua i e de 20A ... multumesc oricum domnului kent pentru schema :)

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Pai si noi de unde vrei sa ghicim ce trecut are masina ta:S
Bine ca s-a rezolvat.