4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > comutatorul de la ventilator m...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Comutatorul de la ventilator merge doar pe viteza 4 ce sa fac ca am schimbat si comutatorul si motorul de sub bord ?

am o problema mare nu imi merge aeroterma decat pe treapta 4 am schimbat comutatorul din bord am schimbat motrul de la aeroterma de sub bord la pasager sigurantele sunt ok mai exista ceva pe undeva ca mor de frig in masina nu pot sa merg cu viteza 4 la aeroterma va rog nu imi ocoliti intrebarea.multumesc!
A intrebat marius_yanis (540 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat sandel69 (100 puncte) acum 6 ani LA FIAT DUCATO, DUBITA    UNDE E SITUAT?  AM ACEEASI PROBLEMA

14 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Synck (4,050 puncte) acum 11 ani aceiasi problema am avuto si eu.era arsa siguranta de la aeroterma. mai exact, blocul de rezistente de la aeroterma. este situat undeva pe traseul de ventilatie, de obicei dupa aeroterma. posibil aceiasi problema si la tine. bafta !
0 voturi
A raspuns marius_yanis (540 puncte) acum 11 ani multumesc mult de tot maine dimineata ma duc sa ma uit mersi mult.

Comentarii:

A comentat Synck (4,050 puncte) acum 11 ani cu     placere.
+1 vot
A raspuns sebastianbugan (160 puncte) acum 11 ani verifica blocul cu rezistente pentru turatii,undeva linga motorul aerotermei pe coloana de aer.

Comentarii:

A comentat botaradu20 (100 puncte) acum 7 ani Salut am un pegeout206  1.9 dizal din 2000.Si am umblat la tabloul de siguranta de sub volan ca nu mergea casetofonul si am rezolvat dar acum problema e ca nu mai merge ventilatorul si am verificat încă o data toate sigurantele. Si sunt toate bune ..Si nu merge .imi spuneti ca rog ca poate fi?
A comentat sebastianbugan (160 puncte) acum 7 ani Salut. Verifica daca ai tensiune pe siguranta din dreapta sus(ultima din coltul dr.sus al plachetei) cu contactul de pornire pus.Daca nu ai  verifica sa nu ai fir rupt sau schimba contactul de pornire.
0 voturi
A raspuns Florin.dsf (7,260 puncte) acum 11 ani e ceva de genul:

Imagini atasate

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
In primul rand felicitari pentru investitie,sper ca masina ta va fi mai fericita cu aeroterma noua si buton nou.
Problema,asa cum ti-au spus si colegii mai sus,vine de la blocul de rezistente al aerotermei,cele pentru treptele 1,2 si 3 sunt arse,iar 4 este 'pe direct'.
Daca nu erau secretele datele despre masina,iti puteam spune o locatie.
P.s.Foarte multe persoane prefera sa pune rezistente cumparate(rezistente pentru electrocasnice sau alte dracii).Si eu recomand asta,daca faci cateva calcule o sa gasesti ce si cum iti trebuie,de obicei sunt mai rezistente si fiabile cele din comert si e mai convenabil sa schimbi una decat blocul intreg.
0 voturi
A raspuns alincimpan (140 puncte) acum 8 ani aceeasi problema o am si eu la la seatul meu SDI din 2003 nu imi merge decat pe trapta 4 de ventilatie, ca sa schimb rezistentele respective cum anume fac pe unde desfac, sincer nu as vrea sa stric mai tare de accea intreb, multumesc mult. astept raspuns.
0 voturi
A raspuns donbambucia (140 puncte) acum 8 ani am avut si eu problema asta sub torpedou exista o mufa era oxidata si mergea doar treapta 4
0 voturi
A raspuns cristeamariusionutz (140 puncte) acum 6 ani Am și eu aceași problema pe care o ai tu ....dacă ai rezolvat-o îmi spui și mie te rog  cum ?ca eu nu ii dau de cap ...ma tot chinui și tot nu reușesc. Merci !
0 voturi
A raspuns ambasador (1,970 puncte) acum 6 ani salut nici eu nu gasesc unde este localizata rezistenta cu treptele de caldura...daca dai de ea spune-mi si mie te rog

Comentarii:

A comentat sorynbarbulescu (160 puncte) acum 4 ani La opel astra g este sub torpedou
0 voturi
A raspuns ambasador (1,970 puncte) acum 6 ani am un fiat doblo 2012
0 voturi
A raspuns fratzika13 (140 puncte) acum 6 ani Va salut. Apreciez acest topic si ce raspunsuri s-au dat. M-a ajutat pana acum avand aceeasi problema. Mie imi merge doar viteza 4 dar imi merge si in celelalte trepte. Trebuie sa ii gasesc o pozitie intre trepte ca sa nu mearga. Am schimbat rezistenta si am ramas socat cand am vazut ca tot nu merge. Stie cineva care este cauza sau ce pot sa mai verific? Multumesc anticipat!
0 voturi
A raspuns sokratis21 (180 puncte) acum 6 ani rezistenta de treaptae defecta
0 voturi
A raspuns sokratis21 (180 puncte) acum 6 ani rezistenta de treapta e defecta
0 voturi
A raspuns sorynbarbulescu (160 puncte) acum 4 ani Sub torpedouai este o siguranta. Trebuie schimbata. Este siguranta ptr. Trepte la ventilator