4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > cum anulez inchiderea centrali...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum anulez inchiderea centralizata ?

salutare,am un golf 3 si ieri am patit'o cu alarma/inchidere centralizata...cand am ajuns acasa...am vrut sa inchid masina...si a inceput sa urle...cand m'am uitat...partea stanga a masinii nu se mai inchide...raman pinurile sus...iar vacuumul merge mult mai mult decat de obicei,alarma se activeaza dar usile sunt deschise,singura solutie a fost sa scot borna si sa inchid masina ca pe vremuri...as vrea sa anulez inchiderea centralizata...sau in cel mai fericit caz sa ma ajute cineva cu o alta solutie...!! multumesc
A intrebat alecspst (890 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Crystiano8 (5,000 puncte) acum 10 ani Cauta schema sigurantelor la masina ta, si ii scoti siguranta.
0 voturi
A raspuns sorinache40 (4,450 puncte) acum 10 ani salut! daca masina este cu inchidere din fabrica si ulterior sa montat alarma,ar trebui anulata prima data alarma si dupa aceea sa vedeti cum se comporta, majoritatea alarmelor auto se alimenteaza direct de la baterie drept pt. care pe circuitul de alimentare in compartimentul motor in general pe plusul (+) bateriei ar trebui sa aveti o siguranta,daca e m-ai ,,,jmechera,,, se alimenteaza din rigleta de sub bord(nu vad diferenta),incercati sa scoate-ti siguranta daca o gasiti si vedeti daca merge inchiderea!
0 voturi
A raspuns sorinache40 (4,450 puncte) acum 10 ani revin !  ceva detalii despre alarma ar prinde bine,in rezolvarea problemei!

Comentarii:

A comentat alecspst (890 puncte) acum 10 ani nu stiu ce detalii sa iti dau...zi'mi ce sa caut,unde sa ma uit si sa iti spun...cert este ca vacuumul acela care bazai la deschidere/inchidere se afla in spate sub tripla dreapta ! ciudat este faptul ca imi inchide doar partea dreapta...stanga fata/spate o lasa deschisa...iar daca vreau sa apas pinul de la usa soferului pare a fi blocat,dar cand dau cu cheia...se inchide fara nicio problema...
0 voturi
A raspuns ariel (11,300 puncte) acum 10 ani practic intrerupatorul pt usi de la alarma nu are nimic in comun cu inchiderea centralizata.
intr-o noapte,eram matol,am coborit sa-mi iau un pachet de tigari din masina,am descuiat cu cheia si pina nu am deschis usa alarma nu a sunat.
chestia cu vacuumul o am si eu cite o data(a aparut de vro luna) si imi consuma bateria daca nu o pornesc 2-3 zile.
daca pui borna mai tipa alarma?
cind ai inchis masina,cu cheia,inchiderea a functionat normal,a activat toate usile sau le-ai incuiat separat,pe fiecare in parte?

Comentarii:

A comentat alecspst (890 puncte) acum 10 ani eu am scos borna initial pt ca nu ma mai intelegeam cu ea...pana i'am prins chichitza...acum o las asa...cu borna pusa,dar inchid din cheie...partea dreapta se inchide,usa stanga spate ii apas eu pinul,dar pe acolo nu prea intra nimeni asa ca ala ramane mai mereu lasat,iar la sofer merge inchisa din cheia...si nu mai activez alarma...dar e enervant...furtunele alea imi par in regula...nu sunt desprinse,nu nimic...
+1 vot
A raspuns ariel (11,300 puncte) acum 10 ani ridica capota,fi pregatit sa scoti borna rapid daca este necesar si mai incearca din telecomanda,nu ai nimic de pierdut.
posibil sa ai un intrerupator pe baza de mercur,in cazul cind cineva incearca sa-ti ridice masina pe platforma cit timp alarma este activa.
posibil din cauza temperaturilor ridicate sa se fi dilatat mercurul prea mult si sa faca contact.
eu am patit-o.
si la mine vacuumul este tot acolo,intr-o cutie din poliestern,si citeo data ramine pornit,trebuie sa-i dau o palma sa taca,dar imi inchide ambele portiere si portbagajul fara problema.
uitasem,ramine pornit indiferent daca inchid din cheie sau pager.