4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > cum ce numeste piesa??

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum ce numeste piesa??

salut! acum cateva  saptamani  am postat o  intrebare in legatura  cu  pornitu greu(mai ales la  cald).  abia  acuma  i-a venit randu masinii mele sa  o  repar(gof  4  1.6).

Cei  de la  service i-au  depistat mai  multe probleme. Exista  o  piesa undeva  sus  langa  filtru de polen  sub parbriz  chiar  pe mijlocul  masini in  care intra  doua mufe in ea (are  forma unei  tablete). stiti  cumva  cum se  numeste??? o  alta  probleama au  mai  depistat la  bujii,  dealtfel a  pus un  dispozitiv(inlocuitor) in  acel  dispozitiv  sunt  acum  introduse  bujiile,  iar locul  acela unde erau ele  l-a  desfiintat pt ca,  zic  ei , intra  ulei  dar  nu  stiu  pe unde  si  a mai  schimbat  o  alta piesa  care  are legatura  cu  filtru  de ulei.  in orice  caz  e foarte  comlicat mai  ales  in cazul in care nu  prea  am habar.  m-ar  intersa  cum  se numeste  piesa  de sus daca  m-ati  putea  ajuta pt  ca mie  imi e foarte  greu fiind  in praga si  nu  ma  descurc cu  ei  si  cu  limba lor. multumesc!!!
A intrebat nicolaemihai (2,520 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
O poza cu piesa se poate pune?
Banuiesc ca au pus un modul de aprindere cu fise integrate si au desfiintat fisele?
O piesa care are legatura cu filtrul de ulei poate fi doar garnitura,filtrul nu are decat un capac,partea care filtreaza si o garnitura.
In legatura cu numele piesei,daca nici o poza nu poti pune,de ce tip sunt mufele care intra in ea?Sunt mufe mici sau mari?

Comentarii:

A comentat nicolaemihai (2,520 puncte) acum 11 ani salut!
stiu  ca  o  poza ar  spune mai mult  decat explicatiile mele,  dar masina  e inca la  service pt  ca nu  gasesc acea  piesa. sunt  2  mufe  mari, piesa  e amplasata  putin spre  dreapta fata  de  filtru  de polen (seamana cu  o  tableta)si  din cate am  inteles  are  rol  important  cu  partea  electrica. oricum merci pt ajutor.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani We need a picture !!!
.

Goodbye now
!
+1 vot
A raspuns bombosep (240 puncte) acum 11 ani Piesa de sub parbriz, care intra 2 mufe in ea ''tableta'' de care zici tu este chiar calculatorul de motor (ecu)...  si faptul ca iti curge ulei la bujii este din cauza capacului, dar nu prea are leg cu faptul ca iti porneste greu... e destul de mult de munca ca sa-i faci capacul sa nu mai curga dat fiind faptul ca in acel capac se afla si axele cu came si ca sa-i poti pune mastic(nu are garnitura) trebuie demontata si cureaua de distributie.. in leg cu filtrul nu stiu ce puteau sa iti puna acolo pt ca nu exista altceva decat.... filtrul de ulei acolo... parerea mea e ca daca iti porneste greu la cald este pompa de benzina...  daca atunci cand porneste greu calda, uita-te daca scoate fum negru.. si daca scoate inlocuieste pompa! bafta!!! sa auzim de bine!

Comentarii:

A comentat nicolaemihai (2,520 puncte) acum 11 ani multumesc mult  pt  ajutor! in  legatura  cu  pornitu, masina intr-un  final  nu a  mai pornit  deloc. la  inceput  pornea  foarte  bine  numai  ca  daca  plecam  cu  ea si o  opream  riscam  sa  nu mai plec cu ea de acolo. cei de la service au verificat pompa  de  benzina.... problema  e  ca  nu  au  gasit  piesa  asta(ecu), au  gasit  insa  cu  serie  diferita. daca  pun  alta   de pe alta  masina ar functiona???
A comentat bombosep (240 puncte) acum 11 ani eu unul nu cred ca ca ecu ar fi de vina... rar se intampla asa ceva... daca ai avea cum sa postezi codurile de defect ce iti apar dupa ce este citit ecu, ar fi perfect... in orice caz este greu sa le repari dupa rasp date pe forum... ca sa poti pune alt ecu iti trebuie urm: ecu(normal);chip cheie;cititor cheie;intrumente de bord(ceasuri)... sau se poate coda ecu pe care vrei sa il schimbi dar nu multi stiu sa il scrie... eu zic sa incerci si cu un senzor de arbore cotit...
A comentat nicolaemihai (2,520 puncte) acum 11 ani salut! am inteles  ca  atunci cand pui  alt  ECU (de pe  alta masina sau  cumperi unu sh )iti  trebuie ceea ce ai  zis tu,  insa daca  e sa cumpar  unu  nou si la  ala nu  iti mai  trebuie nimic pt ca el  isi  memoreaza  automat  chipu de la  cheie  si  toate  alea si  asta  ar fi  mai  simplu insa e f  scump.ai  idee  cam la  ce  pret  ar   ajunge?? multumesc mult pt  ajutor.
0 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Senzorul de pozitie de la axul cu came poate fi o cauza. Mi ales daca problema apare numai la cald. Mai pot fi injectoare care curg.Benzina se evapora in galerie si ineaca motorul. Pana se raceste vaporii au plecat.