4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Cum citesc calculator de bord,...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cum citesc calculator de bord, la un fiesta din 2003, am un grafic, unde imi arata gradatiile rezervorului?

Cum citesc calculatorul de bord (mai exact consumul), la un fiesta din 2003, am un grafic, unde imi arata gradatiile rezervorului, si intre cadrane am 2 butoane, ca si cum as reseta kilmetrajul, m-am uitat la blocul de lumini la manete si nu au o tasta dedicata gen golf. Any clue?
A intrebat rtfm (650 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Stii sigur ca ai computer de bord care sa iti indice consum,cat mai ai pana la destinati bla bla?
Butoanele de langa ace nu au nici o treaba,la fel si blocul de lumini.
Deci,daca in capat la maneta de la stergatoare nu ai o tasta dedicata pentru computerul de bord,inseamna ca masina nu e predispusa cu asa ceva.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Trebuie sa ai la stergatoare pe acolo un buton ceva. Daca nu ai inseamna ca nu este conceputa cu asa ceva.

Salut
:)
–1 vot
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 11 ani Hai ca sunteti amuzanti amandoi cu raspunsurile voastre :)) , butonul trebuie sa fie pe la maneta de stergatoare pe acolo sau ? Daca nu are buton acolo inseamna ca nu iti arata consumul mediu sau alte chestii :)) ? Spre exemplu eu am buton de la computerul de bord chiar in dreapta ceasurilor de bord.

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @stresstm:La ce masina ai tu asta?Stiu sigur ca la ford focus din generatie 98-02 este,la fiesta butonul pentru Bc este in capatul manetei de la stergatoare.Amuzant este raspunsul tau,si da daca nu are buton acolo inseamna ca nu are bc si consumul il poti face cu metoda galeata galeata sau cisterna cisterna.
–1 vot
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 11 ani E ok oricum :)) , sa inteleg ca masina mea care imi arata consumul mediu, viteza medie, si alte cele nu are bc ci galeata computer fiindca butonul nu e pe maneta de la stergator. Da chiar acolo e butonu si nu iti spun la ce masina, sunt curios cat de mult poti continua cu asta :). Respect :)

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Eu nu inteleg unde ai citit tu ca am zis eu ca la toate masinile trebuie sa fie acolo,sau de fapt ce vezi tu amuzant in faptul ca am raspuns de un buton care este exclusiv la fiesta din generatia lui pus acolo,la ultimu fiesta este in alta parte si asta difera de la masina la masina,incepand de la unitatea radio cd de la lancia,butonul info si pana la g4 unde este pe una din manetele bordului,nu imi amintesc care din ele e.Cert este ca,ceea ce am subliniat si in raspuns,la modelul de fiesta al colegului care a pus intrebarea eu stiu ca este in capatul manetei de la stergatoare,posibil sa gresesc,nu am avut de a face doar cu 3 masini ca sa tin minte fiecare buton.
Faptul ca nu vrei sa imi zici ce masina ai sa stii ca ma speriat,am ramas cu ideea ca e vreun monster-truck:))