4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > cum pot rezolva contact bmw e3...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cum pot rezolva contact bmw e36?

Salut.. acum cateva zile am intalnit o problema la pornire bmw e36 318 i 1994 ... bag cheia in contact.. dau prima treapta .. merge totul ok.. dau a 2-a treapta .. se aprind martorii.. (totul ok) iar cand dau a 3-a treapta de contact (cea de pornire) nu se intampla nimic..... am fost cu masina la un service (am pornit-o impinsa) cand am ajuns acolo si am vrut sa ii arat mecanicului ce patesc.. masina a pornit ( ciudat) .. apoi vreo 2 zile nu am avut treaba a mers normal.. acum iara a inceput sa nu porneasca.. cand mi-e lumea mai draga.. mecanicul a spus ca e de la contact.. intrebarea mea este.. se poate repara acest contact? sau trebuie direct schimbat..? multumesc anticipat!
A intrebat amenoz0r (1,350 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani salut
se schimba doar partea electrica la contact.de reparat nu se mai repara nimic

Bafta

Comentarii:

A comentat amenoz0r (1,350 puncte) acum 10 ani partea electrica consta in tot butucul dat jos din cabluri ?  si daca o sa iau unul de la dezmembrari.. o sa mearga fara probleme? am citit pe un forum ca are nu stiu ce cip in el.. si trebuie resoftat sa recunoasca cipul ..
0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani it si eu ceva de genul asta,doar ca la mine ramanea martorii aprinsi si dupa ce luam contactul,chiar si dupa ce scoteam cheia din contact,s-a dovedit a fi masa de pe motor..

Comentarii:

A comentat amenoz0r (1,350 puncte) acum 10 ani nu deci la mine functioneaza normal nu ramane aprins nimic cand scot cheia .. pur si simplu normal .. si inainte sa imi faca figura asta nu a dat nici un semn .. pur si simplu dintr-o data nu a mai mers..
0 voturi
A raspuns amenoz0r (1,350 puncte) acum 10 ani o noua problema... .Daca schimb contactul .. tin sa mentionez ca am gasit unul la dezmembrari .. problema e urmatoarea eu nu am cip pe contactul meu masina fiind din 1994....dar masina de la dezmembrari are cip (1996) ... il pot monta la mine functional doar butucu sau trebuie si computerul lui si tot .. ?
0 voturi
A raspuns amenoz0r (1,350 puncte) acum 10 ani vreau sa cumpar butucul lui cu tot cu cheie.. deci nu tin neaparat sa pastrez cheia mea . vreau doar sa porneasca masina fara probleme
0 voturi
A raspuns amenoz0r (1,350 puncte) acum 10 ani contactul meu reactioneaza exact ca aici http://www.youtube.com/watch?v=f5xqboX7Plk    va rog o rezolvare :(
0 voturi
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani nu ai de ce sa iei tot butucul n uare treaba butucul cu partea electrica,dar daca e comvenabil la pret il poti lua cu totul si ii iei doar partea electrica,altfel vei umbla cu 2 chei la tinecat despre cip se pune cel vechi al masini daca vrei sa schimbi tot.
Partea electrica este in celalant capat al butucului

bafta
0 voturi
A raspuns amenoz0r (1,350 puncte) acum 10 ani pana la urma ce mi-a spus mecanicul de la service nu este adevarat...  s-a dovedit ca eu nu am cip pe contactul meu.. si in plus nu are nici o legatura cu contactul.. de vina este electromotorul... l-am testat si se pare ca nu invarte... dupa o zi intreaga de cautari si invocat toti sfintii se pare ca nu a fost ce credeam eu ca e.. oricum multumesc mult de raspunsuri
0 voturi
A raspuns mariusnae22 (140 puncte) acum 9 ani Am patit si eu la fel.... dar eu am rupt si cheia in contact..
Am fost la Pasaj la obor la baietii aia de la chei acu cip si au venit la masina mi-au dat contactul jos l-au refacut si mi-au copiat si o cheie dupa el... ii gasesti pe FB facebook.com/cheieauto sau 0767 797 667 sau dute direct la ei si te ajuta..