4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Cum se regleaza clima ? ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cum se regleaza clima ? ?

Salut , am luat si eu un vw golf 3 climatronic , si erau deconectate mufele de la clima , am conectat si nu pot sa o reglez baga aer e pe automat selectat , ma intereseaza sa stiu cum o pot regla si daca se opreste singura sau merge incontinuu , imi cer scuze daca par mai inapoiat cu tehnologia dar nu am avut masina cu clima pana acum ! multumesc !!!
A intrebat floryn112 (520 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns floryn112 (520 puncte) acum 10 ani si stie cineva cum se da drumul acestui tip de casetofon ca nu reusesc sa i dau de cap , e cu cod sau cum ? ! multumesc !

Imagini atasate

0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Ai incercat sa tii mai mult apasat pe butonul de volum(cel rotund)pt a porni casetofonul?
0 voturi
A raspuns floryn112 (520 puncte) acum 10 ani am apasat pe el dar nu am tinut mult apasat , si stii cumva sta turata la 2000 de ture , o fi de la soc sau ce sa aiba ?
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani http://vwforum.promotor.ro/topic/47384-motor-turat/
0 voturi
A raspuns floryn112 (520 puncte) acum 10 ani da dar la mine turatiile scad doar uneori dar dupa aia tot la 2000 sta , si cu motorul rece si cu el cald , o sa merg la un mecanic sa vada despre ce e vorba . Multumesc mult ! si la clima dupa ce ajunge in masina la o anumita temp se opreste aerul , ca dupa ce conectez mufele porneste si sta aprins beculetul de la automat . Multumesc din nou !
0 voturi
A raspuns floryn112 (520 puncte) acum 10 ani pana la urma casetofonul nu era conectat nicaieri era pus de forma trebuie sa i fac eu legaturile dar cred ca iau ceva mai bun daca tot il pun definitiv , iar ptr clima cea cu probleme am facut o poza si poate ma lamuriti cum se regleaza fiindca nu merge sa apas pe simbolurile acelea sau merge singura pana la un punct anume de temperatura sau ceva ? si cum pot sa opresc aerul , multumesc !!

Imagini atasate