4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > De ce dispare data si nr de km...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce dispare data si nr de km cand iau contactul?

Problema a aparut azi dimineata cand am pornit masina(golf 3, 1.6 aee), totul a fost ok iar cand am dat sa iau contactul, acele mi-au ramas blocate si nr de km si ora imi dispar instant. Un alt plus ar fi ca nici inchiderea centralizata nu mai functioneaza, nici cand e motorul pornit nici cand e oprit. Iar inainte ventilatia pornea daca motorul este oprit, acum nici ventilatia, nici stergatoarele nici luminile ambientale nu mai pornesc. Inainte de toate astea am apasat pe bricheta si dupa au aparut toate probleme! Odata cand am pus un incarcator acolo l-a ars si pe ala.
A intrebat iulyan9k (760 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Madalyn6 (6,930 puncte) acum 11 ani Ai probleme cu instalatia electrica uite-te la tablou cu sigurante si care sunt arse le schimbi si apoi vezi daca iti mai face asa.
0 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani dak zici ca ai apasat la bricheta vezi ca nu ai scurt acolo  verifica sigurantele si dupa incearca iar dak tot asa face uita-te la firele la bricheta

Comentarii:

A comentat iulyan9k (760 puncte) acum 11 ani Am rezolvat-o, era din tablou se arsese penultima siguranta si a fost inlocuita cu una de 20. Multumesc pentru raspuns tuturor.