4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > De ce nu imi porneste masina?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu imi porneste masina?

Salut, detin un WV Bora 1.6 benzina si nu mai porneste. Primul gand ma duce la baterie ca nu mai "poate" dar, chestia este ca acum cateva zile a pornit la prima cheie fara nicio problema(am tinut-o ~1 min pornita) si ieri am incercat sa intru in masina si cand am pus cheia in contact mi-a afisat martorii ( cei care trebuiesc sa se aprinda) si nu a pornit, nici macar nu a invartit, astazi am incercat iar si nici macar martorii nu ii mai afiseaza si mai mentionez si faptul ca atunci cand inchid masina sigurantele se puneau puternic acum totul s-a intamplat usor sa zic asa! Al 2-lea lucru pe care vreau sa ma mai lamureasca cineva: ~ 1 sapt jumate am facut o mica tamponare cu un al participant la trafic destul cat sa indoi o aripa(masina s-a zguduit putin). Este posibil sa se fi deconectat o mufa/componenta ca sa imi apara aceasta problema? ( in bord am avut si un martor aprins , un triunghi cu un semn al exclamarii incercuit de o sageata care din cautarile mele pe forumuri rezulta ca ar fi o mufa deconectata si conectata fara a scoate borna + a bateriei, triunghiul a aparut atunci cand masina nu a pornit) Care ar putea fi aceasta mufa?

Sper ca ma puteti ajuta! Multumesc anticipat!
A intrebat BCLIMB (780 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ziridava (340 puncte) acum 10 ani masinille de azi se bazeaza pe compiuter,,este un labirint sa-ti bagi degetele,,,cel mai bine sa gasesti un mecanic care are programul wv bora,,si iti va da de cap,,poate sa fie un nimic,,,dar nu poti face nimic..sau citesti de la A LA Z constructia masini
+1 vot
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani schimba bateria si o sa vezi ca totul este OK

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Daca,in urma unui 'eveniment' nu ajunge combustibil sau invarte si nu porneste,se verifica IFS(trebuie sa fie un buton de cauciuc,localizat de obicei langa stalpii de la usi,sau scaune fata)care trebuie apasat.SIistemul taie automat carburantul.
In cazul de fata,daca a pornit dupa accident,verifica/schimba bateria.Poti incerca sa o pornesti cu bateria actuala si cabluri apoi sa verifici bateria,sau ii schimbi direct alta baterie si gata.

Alte raspunsuri: (1)

+1 vot
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Incearca cu o baterie buna