4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > De ce nu mai pornește mașina...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu mai pornește mașina ?

Bună ziua! Am o problemă cu un Golf 4 1.9 Tdi Alh. Am fost cu ea la toți mecanicii din oraș, am schimbat 3 baterii, incarcandu-le pe fiecare pe redresor pentru că a doua zi nu mai pornea. Luna aceasta am schimbat si alterantorul si electromotorul, ambele noi, fiindcă la service mi-au spus că am un releu de încărcare si cărbuni de la electromotor. Nu am putut să le iau separat ( releul de încărcare si carbunii) pentru că cel care a avut înainte masina le a pus de la alt tip de masina si nu corespund seriile pieselor, fiind nevoită să le iau noi. După ce le am schimbat, la câteva ore nu a mai pornit. Nu știu ce să îi mai fac, daca ati avut vreo problemă asemănătoare,spuneți-mi. Chiar nu stiu unde să mă mai duc cu ea si ce problema ar avea. Bateria care ieri avea 14 volti, azi are 10. Am pus bateriile pe redresor si am pus una de 40 amperi de la o mașină cu motorul pe benzină, astept sa vad daca maine mai pornește.
A intrebat Elena.mihai2801 (120 puncte) acum 3 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns cotoyul (830 puncte) acum 3 ani Totusi incearca sa depistezi daca ai scurgere de curent pe undeva si incearca si aprinderea adica pornire , bujiile , alimentarea , etc.
0 voturi
A raspuns Mike1alike (420 puncte) acum 3 ani

editat de Mike1alike acum 3 ani

Ai rezolvat problema?
La modelul tau de masina nu ai cumva si un releu exterior (altul decat cel din alternator) localizat undeva pe cablul care vine din alternator?