4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > de ce nu porneste un ford deca...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu porneste un ford decat o data si dupa acea nu?

Ma poate ajuta si pe mine cineva.. Am un ford escort Din 96 cu motor de 1.4  Merge foarte bine Dar de cand i-am cumparat baterie noua Mi-a dat numai palpitati... Porneste fara probleme.. Dar  dupa ce o opresc Nu mai porneste. Nu se mai aude nici pmpa de benzina  si nici la electro motor nu mai invarte.. Dar... nici becul de avarie nu se mai aprinde ( mentionez ca atunci cand masina trage benzina si porneste si becul de la avarie se aprinde pana porneste dupa se stinge.) Ofer mai multe detali ... daca o las ne miscata catva ore Dupa acea porneste. :) :) :)
A intrebat Dadale (230 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
O data ce porneste peste cateva ore nu e problema de baterie,dar e posibil sa fie de la bornele stranse incomplet,masa pe caroserie de la baterie.Verifica intai conexiunile(daca pe borna pozitiva ai firul prins de borna cu surub si nu e lipit direct de borna e bine sa il verifici.
0 voturi
A raspuns Dadale (230 puncte) acum 10 ani Ms pt raspuns.. Nu este bun... sa rezolvat problema..   Era din tabloul de relee.. Avea o siguranta electonica arsa.. PORNEA o data si ramanea cuplata... De acea nu  se mai punea pompa de benzina si electo motorul in functiune..

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Siguranta electronica care porneste si se opreste..ceva e legat aici cu scoth..sigur nu era un releu?Siguranta prin definitie protejeaza un circuit,daca are alte oprionale(inchide deschide cupleaza decupleaza)deja e altceva.Si cel mai apropiat e releul de asta(cupleaza decupleaza un circuit cu ajutorul unui fir de semnal).
0 voturi
A raspuns Dadale (230 puncte) acum 10 ani Nu era o siguranta normala... Doar sa protejeze ceva.. Era o siguranta electonica,, Care la randul ei avea pe ea o bobina mica.. Si acea bobina era arsa.. Am inlocuit acea bobina de pe siguranta respectiva Sii totul a functionat..