4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > De ce nu pot scoate cheia din ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce nu pot scoate cheia din contact?

Este vorba de un  Passat 1.9TDI 2004,automat.

Am pornit-o azi dimineta ca sa dau curent pt masina mea,am pornit masina mea,si cand am vrut sa opresc Passatul,s-a oprit motorul dar cheia refuza sa iasa din contact.Cheia nu se duce in pozitia ca sa iasa(se duce pana in prima treapta a contactului) si se aprinde in bord o masina cu o cheie.Am atasat o poza cu simbolul care se aprinde...

Cum pot scoate cheia din contact?

 

UPDATE:Am reusit sa scot cheia din contact....am dat drumul un pic la caldura in interior si dupa ce s-a incalzit cheia a iesit....Dar care a fost motivul de s-a intamplat treaba asta?

UPDATE2:Iar a facut asa...si e cald in masina...ce poate fi?

Imagini atasate

A intrebat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani in categoria Electrice

editat de alex.sparco acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns prallea (1,320 puncte) acum 12 ani de la frig este cauza, este vorba de imobilizatorul cheii ( protectie ) dar daca o sa iti mai faca mult asa pana la urma nu o sa iti mai recunoasca cheia.

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Becul nu se mai aprinde dar cheia mai ramane blocata.Ca sa o scot apas pe butonul de pe schimbator de 2-3 ori ,se aude tzac in zona contactului si pot scoate cheia....cred ca este de natura electrica,din cauza schimbatorului.Masina este automata.
0 voturi
A raspuns tavi_cc (15,590 puncte) acum 12 ani Pe gerul asta nu ma mira problema ta,nu de alta dar zilele trecute un amic a avut aceeasi *problema*.Baga masina in P si incearca de mai multe ori sa pornesti si sa opresti,dupa care incearca sa scoti cheia.Actioneaza butonul de pe levierul *schimbatorului* in mod repetat.Daca problema persista,o diagnoza va elucida misterul cheii buclucase:)Succes

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Mi-am comandat si eu VAG COM.... maine imi vine...sa vad daca apare ceva.