Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce palpaie?

Salut! mi-am pus un kit xenon slim 35w 8000k,si palpaie/clipeste putin,de abea se vede..cam la 2-3 secunde intrerupe cate putin...stie cineva ce ar putea sa fie? aa si mai am o problema,am faruri de plastic,transparente cu lupa,angel eyes,etc si pe far scrie interzis xenon hid,de ce oare?bafta!
A intrebat sulerin (2,620 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

–2 voturi
A raspuns free2hot4you (6,170 puncte) acum 11 ani nu stiu de ce palpaie dar iti spun sigur ca e interzis sa montezi xenon in faruri pentru ca exista riscul sa se topeasca de la temperatura becurilor

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Ce dreacu esti bou asa...
–1 vot
A raspuns c@t@lin (3,100 puncte) acum 11 ani cand palpaie e becul p duca.iar ca pe far scrie interzis xenon-farul respectiv nu a fost contruit sa lucreze cu bec xenon.

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Daca nu sti,de ce te bagi?
A comentat c@t@lin (3,100 puncte) acum 11 ani alex.... in primul rand vb frumos.eu nu vb din auzite.am avut aceasta problema la xenon oem-bmw e46 ,pt o fractiune de secunda becul se stingea apoi se reaprindea,la inceput destul de rar apoi problema sa agravat-am schimbat becul si problema a disparut.iar legat de faza ca pe far scrie interzis xenon-pe scurt daca o sa-ti montezi xenon p farul respectiv nici tu nu o sa vezi prea bn si o sa-i orbesti pe ceilalti participanti la trafic-problema sa mai discutat si rasdiscutat.
A comentat sulerin (2,620 puncte) acum 11 ani pai are cum sa fie becul pe duca daca e tot kitul nou? e posibil sa fie cu defect din fabrica nu? l-am cumparat de pe xenon4u.ro
A comentat c@t@lin (3,100 puncte) acum 11 ani eu zic sa inversezi becurile intre ele,apoi balast-urile.posibil ka unul din ele sa fie cu probleme.
A comentat sulerin (2,620 puncte) acum 11 ani si eu m-am gandit la fel, ca o sa fie deranjant ca scrie pe far interzis xenon hid,dar nu e deranjant deloc chiar se vede bine,la mine nu inchide de tot becul,doar scade lumina de parca ar tremura becul dar nu tremura ca m-am uitat
A comentat c@t@lin (3,100 puncte) acum 11 ani iale prin eliminare si o sa gasesti sigur problema.am avut masina cu xenon de fabrica,acum am cu xenon aftermarket pe far fara lupa(asa am cumparat masina)-e mare diferenta.
A comentat sulerin (2,620 puncte) acum 11 ani am sa probez,ms pentru raspunsuri
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani

editat de alex.sparco acum 11 ani

Ai masa slaba pe balastul respectiv.

Cred ca scrie asa din cauza ca nu au razele facute pentru xenon.

Comentarii:

A comentat c@t@lin (3,100 puncte) acum 11 ani farul nu are raze-nu e laser.oglinzile respectiv lupele din far nu sunt facute sa lucreze cu bec xenon.
A comentat sulerin (2,620 puncte) acum 11 ani pai si din ce cauza am masa slaba pe balast? daca nu sunt farurile facute sa lucreze cu xenon e posibil sa se strice farurile? sa le arda sau ceva de genu' ala?
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Nu are cum sa arda farurile.Xenonul merge pe principiul Cold Light,adica la el se aprinde doar un gaz,nu un filament cum e la becul normal.
@catalin:Cate clase ai?La fizica inveti despre razele luminii(in lupa,etc).
A comentat c@t@lin (3,100 puncte) acum 11 ani PEPSI INTRA LA PROFIL SI O SA VEZI CATE CLASE-ANI-MASINI AM.EU AM INTRAT LA TINE SI AM VAZUT K ESTI UN COPIL CARE CONDUCI O MASINA PT COPII SAU PERSOANE CU HANDICAP-NU E CEVA RAU DAR VEZI-TI DE LUNGUL NASULUI.PROBABIL NU AI NICI O TRUSA DE CHEI ACASA SI JIGNESTI IN STANGA SI IN DREAPTA COLEGII BINEVOITORI CARE ISI SPUN PAREREA.
PS:FII ATENT LA BLITZ-URILE DE XENON DIN SPATE SI TRECI MAI PE DREAPTA,NU DE ALTA DA AI CAROSERIE DE PLASTIC.
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Am mai multe scule acasa decat ai avut tu in toata viata ta.In masina am o trusa cu care iti demontez aproape toata masina ta.
Masina mea nu e pentru persoane cu handicap,deoarece are pedale si nu control la mana.