4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > de ce se arde a treia oara in ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce se arde a treia oara in 3 luni rezistenta de la ventilatorul din interior?

Am un seat ibiza benzina 1,4 din 2003 si se tot arde rezistena de la ventilatorul din inteior! Adica merge doar pe trepta 4! Ce sa-i fac sa nu se mai arda am schimbat doua in 3 luni! multumesc!
A intrebat denisandrei (180 puncte) acum 9 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns floricaa (11,950 puncte) acum 9 ani

editat de floricaa acum 9 ani

rezistenta trebue sa fie ventilata (se raceste cu aerul din tubulatura)daca filtru de polen este infundat aceasta nu se mai raceste,sau curentul pe ventilator este mai mare decat ar trebui(bucsi uzate,spire in scurt pe rotor)

Comentarii:

A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 9 ani Partea cu filtrul de polen se exclude pentru ca acel grup de rezistente este inainte de filtrul de polen...
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 9 ani Nu se exclude deocamdata pentru ca nu stim despre ce model e vorba
+2 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 9 ani Ar fi cateva cauze, cum s-a spus mai devreme rezistenta aceea termica se raceste cu ajutorul fluxului de aer si este de evitat sa folosesti ventilatorul pe treapta 1, tine-o pe treapta a 2-a cel putin si nu cu caldura la maxim( presupun ca nu ai clima automata, recomand ca dupa ce se incalzeste in masina sa ti caldura pe ,, jumate ", ar trebui sa ai undeva la 21-22 de grade). O alta cauza ar putea fi ventilatoru aerotermei care mai trebuie curatat sau uns, ar putea merge un pic gripat si sa traga greu motorul de el, deci siguranta se incalzeste mai tare...era bine sa stim la ce masina e problema...in ultimul rand incearca sa cumperi rezistenta din alt loc, poate au ceva alea sau sunt mai proaste, ori pune una care se arde la o temperatura usor mai ridicata decat cea originala( ma refer undeva la 10-20 de grade peste)
0 voturi
A raspuns denisandrei (180 puncte) acum 9 ani Este vorba de seat ibiza model 2003 benzina 1,4 motor bby  cu clima manuala! Reazistentele le-am luat de la reprezentanta!