4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Ford Focus , foarte slabe faru...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ford Focus , foarte slabe faruril?

Am un Ford Focus 2001 , am o problema cu farurile , îmi bate foarte slab , faza scurtă .. Deci se aprind dar eu nu văd nimic în față ( lumină ) am fost la electrician și nu știu ce mi-a făcut acolo , mi le-a reglat .. nu mi-a nimic ca ar trebui sa schimb becurile sau ceva a zis ca e ok acum . Înainte sa le schimb aș vrea niște păreri , nu din cauza banilor ci a curiozității . Mulțumesc!
A intrebat challangelife2012 (420 puncte) acum 7 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns mr.darkstranger (1,260 puncte) acum 7 ani Osram Night Breaker Plus
0 voturi
A raspuns challangelife2012 (420 puncte) acum 7 ani Să înțeleg că e de la becuri ?
0 voturi
A raspuns Karl73 (13,640 puncte) acum 7 ani In cartea masinii mele scrie ca e bine ca din doi in doi ani sa schimb becurile deoarece scad din intensitate....
0 voturi
A raspuns septipop (240 puncte) acum 3 ani

editat de septipop acum 3 ani

Aparat de masura pus pe becuri direct si vazut ce tensiune ai acolo cu masina in repaus. Verifici mai intai tensiunea pe baterie. Daca pe becuri e clar mai mica decat tensiunea de pe baterie, verifica traseul de alimentare la becuri (bloc lumini, cabluri, sigurante). Siguranta se inlocuieste de proba cu una noua, dar nu cred ca ea e cauza, mai degraba contacte oxidate in soclu. Pentru cabluri, scoti cheia din contact, treci comutatorul de lumini pe zero, scoti mufa de la becuri si masori cu ohmmetrul cablul de (+) fata de masa (sasiul masinii). Incearca cu gama mare de masura (Megohmi). Trebuie sa-ti indice valori foarte mari, cel putin cativa megohmi. Celalalt cablu e (-) si trebuie sa-ti dea rezistenta foarte aproape de zero cand masori fata de sasiu. Blocul de lumini e curat? Pe de alta parte, cat circuli cu masina? Pe mine nu ma tine nici un bec de far 2 ani. Nici macar Osram, Bosch sau Narva halogen.