4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Imi arată portiera deschisă ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Imi arată portiera deschisă in bord?

Acu am duso la un electrician auto si mia zis ca ar fi centralina care vine cu tot cu motorasul de la ridicat geamul ar fi posibil asta? Va multumesc
A intrebat Visilean (720 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani daca nu a stiut sa iti dea un raspuns concret schimba meseriasul,si daca ai schimbat tot mecanismul nu mai ramane decat instalatia din usa si de pe stalp de verificat,centralina nu moare asa repede

Bafta
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Din cate stiu eu nu este nici o legatura intre usa si ridicat geamul(ma refer la mecanisme),singura legatura posibila fiind inchidere centraliza/modul sau alarma.
Din moment ce problema ta e inchiderea,lasa geamurile in pace.Electricianul cum a ajuns la concluzia ca este o problema din modul si nu un fir intrerupt?
Verifica firele de la usa(incuietoare) si pana la modul,in special bucata care traverseaza portiera.
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani N-are nici o legatura plafoniera cu macaraua geamului.
0 voturi
A raspuns Visilean (720 puncte) acum 10 ani Dar electricianul a zis ca a controlat toate firele si nu au nimic si mia mai zis ca daca nu-e centralina aia din portiera e aia alta de sub picioare (confort) va rog poate este cineva care mai a avut aceasta problema si ma-r putea ajuta (repet asta mia început sâmi facă după ce am mers pe-o strada de tara cam cu gauri si sa cam înclinat masina si după aia cand mia arata cand nu, si acu imi arată continu, deci nici eu nu prea as crede ca ar fi centralina eu ma aflu in Italia si la mecanicul care am fost e cel mai bun de prin zona) va multumesc

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani La italieni cu mecanicul cel mai bun din zona de obicei e fie cel mai batran fie ala cu mai multi prieteni.Ca exemplu,'cel mai bun service' din 12 cate sunt in zona in care locuiesc,mi-au schimbat placutele de frana vezi doamne in garantie si m-am trezit cu etrierul in spite.Acelasi service a schimbat 2 turbine fara ca sa isi dea seama ca nu primesc ulei.Deci,cauta un alt service si lasai pe cei mai buni.
Firele au fost verificate pana la modului de comfort?App esti sigur ca i problema la usa de la sofer si nu la alta?Iti arata si care usa are probleme?
0 voturi
A raspuns Visilean (720 puncte) acum 10 ani Asta e un mecanic foarte bun toți îl cunosc. Da mia arată doar portiera mea si tot ea nu se închide din telecomanda (vezi întrebările de mai sus) firele mi lea controlat toate.
0 voturi
A raspuns Visilean (720 puncte) acum 10 ani Salut,am rezolvat problema era un pic jupit un fir de la alarma si făcea masa cu stalpul mașini.va multumesc .
Mai am o întrebare de ce cand e motorul oprit si am farurile aprinse si deschid portiera nu imi suna nimic ar fi ceva de programat din centralina sau e alt ceva?
Si la clima care o am imi este mancat un pic din numere in partea de jos si cand e cald afara (tip 28 de grade) imi arata lângă numere si scris TEMP pentru cam un minunt si dupa aia dispare vedeți fotografiile?va multumesc

Imagini atasate