4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Imi pot modifica cumva compute...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Imi pot modifica cumva computerul de bord ?

Deci ce ma intereseaza este daca pot adauga ceva la computerul de bord . Am un ford focus 2006 tdci , iar in computerul de bord nu imi arata decat km masinii si am un buton de pe care pot reseta sa vad cati km fac . Insa ce vreau eu sa stiu este daca pot face ceva la acel minicomputer , sa pot avea si temperatura de afara.. si km care ii pot face cu motorina.. si un eventual consum .. Si daca da cam in ce consta aceasta modificare si cam cat m-ar ajunge ?    . Multumesc mult  , astept raspunsuri ;d
A intrebat s3ak (280 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ariel (11,300 puncte) acum 10 ani astea sint optiuni din fabrica.
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Trebuiesc alte ceasuri de ghia sau titanium , care se adapteaza ( contin "immo" ) .
0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani Vezi daca pe modelul tau exista maneta de semnalizare cu buton bc,de acolo se poate naviga prin meniul ala.daca exista si pt modelul tau ar trebui doar manetuta si ulterior configurata(cel putin la mn la e46 asta e tot ce.imi trebuie,am mufe,imi trebuie maneta si configurare.

Comentarii:

A comentat s3ak (280 puncte) acum 10 ani si cam cat m-ar ajunge manetuta asta ?
A comentat s3ak (280 puncte) acum 10 ani si daca imi poti spune si cum as putea cauta sa vad daca este ar fi super ;d
A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani http://merc     ador.     ro/oferta/maneta-semnalizare-cu-buton-info-ford-focus-1-mondeo-3-fiesta-6-IDphhc.html#0c5504d148

cred ca asta ar fi maneta....nu stiu exact cum arata la tine.intra pe forul la sectiunea masina mea/ford/zona tehnica ford  si fa o intrebare acolo,baietii ar trebui sa iti poata explica mai bine daca se poate,si cum s-ar putea face aceasta adaptare.
A comentat s3ak (280 puncte) acum 10 ani mersi mult pentru raspuns
A comentat ariel (11,300 puncte) acum 10 ani am citit si mi-am amintit ceva important,butonul pt navigat in meniu)poate fi si pe maneta de la stergatoare,chiar in cap.
apasa pe el si vezi ce se intimpla,cu motorul pornit.poate masina a suferit un accident la reparare a uitat sa monteze senzorii sau cablurile.
incearca sa pui o poza cu afisajul,cu maneta din stinga si din dreapta.
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Modificare destul de scumpa,asa cum ti-a scris si turbojack,ai nevoie de ceasuri adaptari comenzi plus manopera(Aici e cale lunga).
Nu vad de ce ai investi toti banii intr-un simplu indicator de consum.