4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > imobilizator electric activ?...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Imobilizator electric activ??

salut!!am  un  golf  4 1.6 SR si cateodata  imi apare  in  bord  mesajul imobilizator electric activ. am inteles  ca  el  are  treba  cu  cheia, adica  cu  cipu'. daca  nu  sunt  atent  si  pornesc  masina  dupa 2 sec  se  opreste  apoi  tr  sa  scot  cheia  din  contact  si  sa pornesc din nou. ce as  putea  sa  ii fac sa  nu  mai  apara ?? Si  as mai  avea o  intrebare... care  este marimea  stregatoarelor la  golf 4 +cel  din  spate  ca nu prea  vreau  sa ma plimb cu  stergatorul  dupa mine. merci  mult!!!
A intrebat nicolaemihai (2,520 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani probabil ca nu prea mai ai bateria buna in cheie sau ai lovit cheia mai tare.sau pur si simplu se decalibreaza si are inceput de sfarsit:d
in ceea ce priveste marime stergatorului cred ca cel mai bine este sa le masori pe ale tale(am dedus ca le ai pe masina pt ca ai zis ca nu vrei sa te cari cu ele la magazin-sau vrei sa ne caram noi?)

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani te deranjeaza comm'ul meu.aici suntem sa incercam sa rezolvam probleme, nu sa facem treaba ta doar din cauza ca esti mai lenos, ca sa nu zic altceva.....multumesc, ca am incercat sa te ajut!
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
In legatura cu imobilizatorul ti se aprinde doar la pornire?Daca da,atunci e o problema a cipului,fie ai scapat cheia pe jos,fie e o problema a cheii sau a immo.Ideal de facut diagnoza pentru depistarea problemei.
Pentru stergatoare,cele din fata sunt de 54 si 35 cm,cel din spate nu stiu sigur dar cred ca e la fel cu cel din dreapta,adica 35 cm.