4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Inchidere centralizata Ford Fo...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Inchidere centralizata Ford Focus 1.8 tddi?

Buna

Am cumparat un Ford Focus 1.8 TDDi la care scria ca are inchidere centralizata, sigur cand am incercat nu mergea, dar totusi si fara inchidere merita bani.

Situatia este urmatoare: Nu functioneaza inchiderea centralizata din cheie (nu are telecomanda) si nici ua de portbagaj nu se deschide din buton (din coltul stang), trebuie sa inchid fiecare usa separat, iar pentru dechiderea portbagajului trebuie sa opresc motorul. Am verificat daca este legat buton care dechide usa de portbagaj,(are cablurile de legatura), am incercat sa desfac usa de sofer dar am vazut ca este izolat si nu am vrut sa ma bag mai mult ca oricum nu ma pricep la reparatii. Am citit o metoda sa scot siguranta de inchidere si sa le pun inapoi in 20 minute, dar fara rezultate.

Intrebarea mea este daca a patit cineva la fel (nu merge inchiderea centralizata, usa de portbagaj) si cum a reusit sa le repara, sau cum pot sa aflu daca am inchidere centralizata????

sa scot unitatea de reglare si sa le curati?

sau sa inchidere centralizata pe telecomanda si sa le instalez la un servis?, aveti o ideie care are fii una bunicel (raport pret/calitate)


multumesc
 

A intrebat ScienceNerd (1,070 puncte) acum 9 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

0 Raspunsuri