4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Lampa de la airbag sta aprinsa...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Lampa de la airbag sta aprinsa,ce sa fac?

Salut,am si eu o întrebare si sper sa aibe o rezolvare simpla la aceasta problema.Am un renault 2005 megane,dar de vreo 2-3 saptamâni imi sta aprinsa lampa de la airbag si in același timp imi mai sta aprinsa si lampa de la SERVICE.Nu prea am așa multă experiența in mecanică dar sper sa am o rezolvare la problema fără a necesita sa o duc la mecanic.Va rog un sfat ce a-si putea sa fac ca mă cam strezeaza lampile alea aprinse.Va multumesc mult pentru viitoarele sugesti.
A intrebat Florin170487 (280 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani o face din calculator !!!  te duci la reprezentanta si se rezolva !!! nu are cine sa ti faca altceva !!! lampa cu service trebuie verificata dar cred ca si ea este tot o eruare !!! cred ca 100 lei costa !!! eu asa as face , bafta!!!!

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani De ce reprezentanta ? Sunt destule service-uri ce pot depana asa ceva ?
E genul de defect care se repara la pret decent oriunde altundeva decat la reprezentanta.
A comentat italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani nu crezi ca e mai bine sa umble unu care a mai facut sute de astfel de lucruri ? decat un oarecare mecanic de la orice ghereta !!!
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Sunt mecanici care poate cunosc mai bine decat cei de la reprezentanta.La reprezentanta preturile fac diferenta.
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani nush de la ce sa fie ,ia vezi ti so fi ars vro siguranta ,nu stiu sigur ,verifica
+3 voturi
A raspuns laurentiu2013 (760 puncte) acum 11 ani de obicei in gama dacia logan si renault becul de la airgab se aprinde dupa mai multi km deoarece se uzeaza  banda de la volan se rupe circuitul in ea....cand iei viraj de volan se aude un scrasnit sub volan??? daca da aia e de vina pentru airbag-ul tau aprins....sau se mai poate aprinde daca ai umblat pe la vreo mufa si cand  ai pus contactul si-a luat eroare calculatorul ma refer la mufa de airbag daca ai umblat pe la volan sau ceva....despre service poate iti arata ca trebuie sa ii faci schimbul la ulei sau ceva aia se stinge pe tester.....
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Se verifica mufele galbene de sub scaune.
De regula asemenea defecte se determina prin diagnoza cu tester si nu pe ghicite.
0 voturi
A raspuns Florin170487 (280 puncte) acum 11 ani Multumesc mult  pentru ajutor,trebuie sa fac o programare la mecanic ca sa sa fiu sigur ca totul e ok.faza e ca nu are cum sa fie de la ulei sau altceva de sta aprinsa lampa de la SERVCE ca tocmai cu 2 săptămâni in urma iam schimbat uleiul si distribuție.inainte sa merg la mecanic tot stăteau aprinse in ziua când am duso totul era ok.a stat acolo vreo 2 zile tot nu sau aprins si nu am mai vorbit cu mecanicu despre aceata problema si după ce am luato de la mecanic la 20 de min iar sau aprins.deci o so duc la mecanic in acest weekend!daca mai aveți ceva sugesti sunt bine primite.multumesc mult pentru tot suportul vostru!!!!
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani sustin ce am spus si la primul raspuns , du te la reprezentanta !!!!