4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Liniste totala cand dau cheie?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Liniste totala cand dau cheie?

Noroc.

Am ceva probleme la electromotor, in sensul ca masina nu are nici o reactie cand schimb pe pozitia III la contact. Parca se aude un clenc scurt de tot sub capota, dar nimic in rest. Electromotorul nu invarte deloc.

Chiar inainte sa se intample chestia asta... am comis-o (sunt incepator) si am dat cheie, ambreajul fiind pe viteza 1, iar ambreajul nu era apasat. S-a auzit electromotorul, in secunda 2 motorul o luase, a zmuncit in fata si s-a oprit. Apoi se manifesta exact cum am explicat in primul paragraf.

Poate fi arsa o siguranta sau e mort de tot electromotorul?
A intrebat santa_klaus (120 puncte) acum 6 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns katonajani44 (290 puncte) acum 6 ani Buna prima data uita la contactele de la electromotor poate a cazut careva de la contacte am patit si eu asa
0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 6 ani Poi verifica sigurantele si daca nu atunci sa intamplat ceva la electromotor care are doua parti(starterul si partea cu carbunii)poate fi starterul ars ceea ce duce la schimbare electromotor sau daca sunt carbunii atunci se poate repare !
0 voturi
A raspuns fazzy (13,220 puncte) acum 6 ani Verifica bornele de la baterie sau alta baterie, daca nu este de acolo verifica sigurante si toate contactele ale alternatorului .