4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Mi se termina bateria foarte r...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Mi se termina bateria foarte repede,..dc?

Buna ziua..am un hyndai accent 2005 motor 1.4..Si m-am trezit cu bateria consumata..in decursul a 3 zile masina fiind in parcare si  nefolosita in acceste trei zile..practic are un consumatr in plus..(precizez ca bateria era noua si incarcare a fost verificata..masina incarca foarte bine)..Imi puteti da niste sugestii?ce sa fac...si din ce cauza se consuma bateria?
A intrebat vladvladd (130 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns alexcristi (8,830 puncte) acum 11 ani un fir neizolat ceva,verifica instalatia electrica.Casetofon ceva daca ai schimbat sau ai pus vreun fir ca cel mai probabil iti fura curent pe undeva
–2 voturi
A raspuns versatul (2,740 puncte) acum 11 ani pune alta baterie pe masina ca sar putea sa fie dusa baterie pune alta si daca tot se duce curentu din ia  ai probleme la instalatia electrica dar prima data fa asa cum team zis eu succes
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Ai un cosumator in plus,care nu se inchide o data cu inchiderea masinii sau oprirea motorului.Mai poate fi un fir care nu e la locul lui,sau o instalatie adaugata si care ramane deschisa.
Daca s-a intamplat o singura data,nu e necesar sa iti faci probleme,a ramas radio deschis sau lumini de pozitie sau ai lasat ceva in priza de la masina si au consumat bateria.
0 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani 1.Scoti cupla de pe borna de masa si inseriezi un ampermetru.
La inceput, pana computerul isi incarca setarile si isi face rutina de initializare, vei avea un curent mai mare, poate fi pana in jur de 1 A, variaza de la masina la masina, dar asta e ordinul de marime. Dupa cateva zeci de secunde trebuie sa scada la max. 20-30 mA. Daca nu, ai undeva o scurgere de curent, poti incepe sa scoti pe rand cate o siguranta pana gasesti circuitul cu probleme.
2. Bateria e defecta, am patit acum cativa ani chiar cu o Varta si chiar din seria de top. A fost inlocuita imediat si fara comentarii, nu am mai avut niciodata probleme. A fost un accident, e o marca buna.
0 voturi
A raspuns Iulian7hin (880 puncte) acum 11 ani Ai cumva alarma?mie mi s-a intamplat acum cativa ani la un golf sa am aproximativ aceiasi problema... verifica firele care vin la modulul de inchidere (pe langa balamaua de inchidere a usii).
0 voturi
A raspuns BimBim (1,360 puncte) acum 11 ani Daca nu te pricepi du-te la un electrician sa puna aparatul de masura pe instalatie. Nu da dinainte banii pe baterii si prostii...o sa te coste 5 lei.
0 voturi
A raspuns jambon (8,100 puncte) acum 11 ani Ma pana la urma ce avea?