4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > nu porneste masina cand dau la...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Nu porneste masina cand dau la automat, si nu se aude nimic,pur si simplu se invarte cheia degeaba, nu stiu .de ce?

am un citroen c3, din 2003, a mers fara nici o problema, am oprit motorul intr-o parcare, iar apoi cand sa pornesc dupa ce in prealabil, nu a avut nici o simptoma, nu a mai pornit, puneam contactul, asteptam se stingeau becurile normal, iar cand dau la automat nimic, pur si simplu nici o chestie, dau de cheie si nimic, nici nu se aude nici nimic, nu stiu. am crezut initial ca am ascultat muzica  si e de la baterie ca ramasese fara curent, k am impins-o si asa a luat-o imediat, dar apoi cand am oprit iar si am incercat din nou sa pornesc tot la fel.nimic. ce credeti sa aiba?nu mi dau seama, tinand cont ca nu a mai facut pana acum, multumesc si astept ceva sugestii.
A intrebat raz_van_88 (140 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

11 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani ai uitat becurile pornite sau muzica cum spui tu,daca spui ca nu se aude absolut nimic dar cand ai impinso a pornit e mai mult ca sigur bateria,ai descarcato la 0!!Ori baterie e veche si nui buna ori cel alternatorul nu iti mai baga bine curent in ea!verificale pe aman2 nu trece cu vederea...salut:)
+2 voturi
A raspuns pitulaki91 (5,160 puncte) acum 11 ani Poate fi bobina la electromotor!
+3 voturi
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 11 ani tot electromotor "votez" si eu....

Comentarii:

A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani pai voteaza:))
A comentat bau88g3 (15,780 puncte) acum 11 ani pretenas aici nu e YM ca sa ne dai emoticoane si daca nu observi ghilimelele fa un control oftalmologic!
A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani te-as jigni da vad ca te-a jignit soarta destul!esti moderator sau ce?pun ce vreau unde vreau cand vreau:)):):D:P;);))=))happy pretenas?:>
A comentat bau88g3 (15,780 puncte) acum 11 ani get lost....
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani De ce i-ati dat minus nu inteleg.El a facut o simpla gluma,ca tot sunt alegerile acum.
A comentat bau88g3 (15,780 puncte) acum 11 ani nu am facut gluma Alex,doar am sustinut raspunsul lui @pitulaki91 si vad ca si el e pe 0 la voturi de la +2...putin imi pasa minusurille pe care le primesc(poate bat vreun record) dar macar cel care a pus intrebarea sa ii fie de ajutor raspunul meu.oricum merci pentru sustinere....
0 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 11 ani Problema poate fi si din bendixul electromotorului,cat si din contact,sau doar un contact prost intre firul care merge de la contact la electromotor
0 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani cnd pui contactu si astepti sa se stinga becurile si dai la cheie  becurile din bord dau sa se stinga inseamna ca nu mai ai baterie,de cnd e bateria?
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani verifica bateria cheia si contactu
+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani 1.bateria
2.electromotor
pot fi si invers numerotate...
pune curent de la alta masina si vezi daca porneste ca sa elimini bateria(vezi sa ai cabluri bune ca alea din comert de 30-50lei nu sunt bune) si apoi daca nu merge e sigur ceva pe la electromotor(simptonele masinii sunt de la baterie si/sau electromotor)
0 voturi
A raspuns AR95SRG (170 puncte) acum 10 ani Exact problema asta am intalnito si eu astazi si nu imi dau seama ce are .Invart cheia in contact si degeaba nu porneste masina . Si eu am lasat casetofonul sa mearga dar daca era gata bateria nu mai functiona casetofonul .
0 voturi
A raspuns maricasd (140 puncte) acum 7 ani Buna as vrea sa știu ai rezolvat problema ca am si io acelea probleme la un Ford Mondeo din 2009 si nu știu ce sa ii fac

Comentarii:

A comentat cipriac (100 puncte) acum 6 ani Buna imi puteti spune si mie cum ati rezolvat problema
0 voturi
A raspuns jianueleonora (140 puncte) acum 7 ani Domnul raz_van_88 , cum ați rezolvat problema? Ați vandut-o cumva? Era model de c3 automat?
0 voturi
A raspuns SilviuPSC (140 puncte) acum 6 ani Salutare. Este de la electromotor suta in mie. Loveste-l usor cu o cheie si daca porneste, dupa sa verifici carbunii sau bendixul