4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > obilizatorul / alarma definiti...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Obilizatorul / alarma definitiv renault 19 1.4 1995 va rog eu mult?

Detin un renault 19 1995 1.4e si nu vrea sa porneasca din cauza alarmei cateodata porneste si mi se opreste mototrul vreau sa renunt la ea de tot cum fac va rog eu mult sunt disperat nu resusesc sa ajung la munca cu ea vreau sa ii tai firele sa-i fac ceva f***s .Si nici cu alarma pusa nu porneste nici de la cheie / telecomanda nu se opreste  am scos doar sigurantele dar degeaba porneste mototrul si dupa cateva secunde se opreste pleaseee !!!!!!!!!!!!!!!!
A intrebat Extener1987 (530 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 10 ani

editat de Just_Me_AXY acum 10 ani

esti sigur ca e din alarma si nu cumva din alimentare ? totusi daca ar fi din alarma ai putea incerca sa anulezi computerul de confort , el este responsabil cu chestii de genul .De la alarma pleaca un fir care comanda releul ce taie alimentarea electromotorului. Il gasesti teoretic sub volan. Firul care comanda electromotorul este taiat, iar pe circuitul sau este inserat un releu.
Scoate releul si leaga pe direct.
Totusi un amic a patit la fel si la el era in final din ... baterie
0 voturi
A raspuns Extener1987 (530 puncte) acum 10 ani Da este de la alarma ,prietenul ta tot enault 19 a avut?
0 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 10 ani la fel am si eu la renaultul meu 19 1.4 din 97 aceeasi alarma,eu am ramas fara baterie si mia pornit avariile,s-a inchis singura iar cnd am iam dat curent de la alta masina nu mia dat voie s-o pornesc,asa ca am scos borna de + pt a se reseta alarma....
0 voturi
A raspuns Extener1987 (530 puncte) acum 10 ani E bine si asa dar a mea avea probleme mari nu raspundea la telecomanda si am scos siguranta de la alarma sa o oprest dar tt degeaba mi se oprea mototrul asa ca am fost azi la electrician si am anulat0o de tot ...este un fir verde ce merge la bobina au legeat-o la direct .