4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > pot pune geamuri electrice la ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pot pune geamuri electrice la o vectra b?

salutare

am o vectra b din 1998, breack-dar nu cred ca are importanta asta, si are geamuri manuale pe fata. as vrea a stiu daca am deja trasa instalatia pt geamuri electrice din fabrica. am gasit macaralele, geamurile si vreau sa stiu de la cineva care stie sau a mai facut treaba asta daca am trase firele pt macarale deja din fabrica.

deasemenea vreau sa ii pun si oglinzi electrice.

 

se poate face in garaj sau trebuie mers la service?
A intrebat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns turturik (3,800 puncte) acum 11 ani practic merg puse .. instalatia electrica vine odata cu macaralele si cu ce mai zici tu k ai gasit.. nu stiu daca si tu ai instalatia deja trasa pentru geamuri electrice. la unele masini mai vechi , spre exemplu bmw , ca la aceasta masnina am intalnit, sunt trase din fabrica, dar nu la toate! si se pot face daca ai indemanarea necesara...sau o persoana dibace care ar putea face acest lucru...asta tinand cont si de costurile care ar fi intr`un service... pentru ca in ziua de azi , in lipsa banilor romanul este inventiv. acum las la aprecierea ta ! multa Bafta!

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani inca nu am deshis portiera sa vad daca am firele trase.am gasit la butoanele de inchidere si am cuplat mufele.se aprind, este ok, dar sper sa gasesc si in usi. acum e prea frig sa umblu dar deja am gasit macaralele si geamurile-le-am luat pt ca am impresia ca au sina diferta de cea manuala, sa fiu sigur.
oricum o sa aflu singur, dara ma gandesc ca cineva de aici a facut aceasta modificare, sau cineva lucreaza la vreun parc sau service si a facut/vazut aceasta operatie

spre exemplu am o mazda care are trase toate firele posibile din fabrica.geamuri, oglinzi el, scaune electrice, etc....
0 voturi
A raspuns ionut16 (540 puncte) acum 11 ani salutare ,ai mari sanse sa gasesti cablajul in usi si tu sa ramana sa pui o siguranta in tablou + butoane ,   in general ai pus , ex  am astra g 2000 nu are proiectoare in schimb are cablajul pregatit , se vede sub bara , Spor la treaba !