4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Problema LED-uri bord?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Problema LED-uri bord?

Buna seara!    (BMW E36 318i 1991, despre ea este vorba)

Bordul meu merge normal(acele se misca bine, apar martorii,etc) insa nu imi lumineaza decat turometrul, si ceasul de la apa.

Incep sa lumineze si celelalte............insa numai in cazul in care ii dau niste palme deasupra bordului............  :|   Am sa incerc maine sa il scot din nou afara si sa vad daca am conectat cablurile bine. Altceva ce credeti ca ar mai fi??? Totul merge la el, totul, inafara de aceste luminite LED-uri tre. sa lumineze bordul....insa MERGE bine, dar trebuie sa dau cateva palme peste bord sa mearga.....O zi buna!
A intrebat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Scoti becurile afara si dai cu putin spray de contacte pe contacte.

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani wow...da cred ca e greu sa ajung la ele, nu? trebuie desfacut gemuletu ala din plastic, sa scot ceasurile afara...va trebui sa ma duc din nou la un electrician.
Ideea este ca, a venit specialiistul meu cu care am lucrat mult timp la masinile care le am avut pana acum...si a constatat ca firele care intra in bord PRIMESC CURENT! Singura problema ar fi fost sa cumparam alt bord.Ehh....noul bord E BUN(pana acum), inafara de aceasta prob. cu luminitele....nu stiu ce sa mai cred. Am sa iau in considerare si ideea ta. Ms!
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Se scot prin spate(ca la restul masinilor ) cred.Au un soclu care se roteste.
+1 vot
A raspuns Florin.dsf (7,260 puncte) acum 11 ani salut, in caz de ai scos bordul afara a trebuit sa scoti si volanul? daca nu, tu cum lai scos.salut

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Din nou, scuze ca raspund tarziu!
Da! Trebuie obligatoriu scos si volanul, ca altfel nu ai cum sa extragi  bordul afara.
O zi buna!
A comentat Florin.dsf (7,260 puncte) acum 11 ani aha mersi mult. salut