4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Probleme ceasuri bmw e36?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme ceasuri bmw e36?

Saltare tuturor.

Nu imi indica nivelul de benzina si temperatura apei in bord. Vitezometrul si ceasul functioneaza perfect.Care poate fi problema??Este vorba despre un bmw e36 316i an 1992.

Multumesc anticipat pt raspunsuri.
A intrebat zagato (1,230 puncte) acum 12 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani caldura baga?,deoarece e posibil sa fi ramas termostatu pe deschis,iar despre benzina probabil plutitoru trebuie altu sau e posibil sa ai vrun scurt prin bord,verifica si sigurantele totusi
0 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Pentru ceasul de apa va trebui sa gasesti sonda si sa pui acel fir la masa,daca ceasul isi schimba indicatia atunci sonda este dusa,daca nu problema e fie pe traseul firelor fie in ceasul indicator in sine,la fel si cu indicatorul de benzina,poate fi de la sonda din rezervor,sau problema de contacte imperfecte/fire sectionate,pentru asta poti da jos bancheta spate si capacul din spatele soferului(parca acolo este gura de vizitare la rezervor pentru sonda de nivel) . Daca nu te descurci mergi la un service sau la cineva care se pricepe
0 voturi
A raspuns zagato (1,230 puncte) acum 12 ani Va multumesc pentru raspunsuri. Am rezolvat problema. Erau doar sigurantele arse.
0 voturi
A raspuns ady (290 puncte) acum 9 ani salut,eu am schimbat senzorii ,sunt pe chiuloasa sub admisie,sau mai bine faci un test cu un alt bord.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare