4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > sal,am am un astra 1.7dti,mi s...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Sal,am am un astra 1.7dti,mi sa ars siguranta de la bricheta,am schimbat-o,da nu imi porneste motorul. de ce oare?

sal,va povestesc ce am patit,am un astra g 1.7dti,2002,mergea perfect,azi am vrut sa incerc un reproductor MP3 .cand l-am bagat in locul brichetei a facut scurt circuit,am schimbat siguranta,si totul era bine,da cand sa pornesc motorul,invarte de-l zapaceste numai ca Nu porneste motorul,si cand pun contactul si apas pe butonul de la telecomanda nu se  reseteaza telecomanda,nu se inchid si deschid usile in momentul ala,toate astea de cand am conectat MP3 ala,ma puteti ajuta cumva?am uitat inchiderea centralizata functioneaza,ast un rasp,ms mult
A intrebat catalin19121981 (170 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani de verificat tablou de sigurante,sa nu se mai fi ars si alta,si instalatia electrica daca nu ii dai de cap,apeleaza la un electrician,si apropo sper ca mai ai combustibil in ea,sa nu fi ramas fara si sa fie doar o coincidenta.
–1 vot
A raspuns floricaa (11,950 puncte) acum 10 ani ai ars sigurantele de pe plus si plus contact.sau cand le ai verificat le ai mutat locul..
0 voturi
A raspuns cristinabarsan (140 puncte) acum 10 ani SALUT , AJUTORRRRRRRRRRRR.
Am aceeasi problema ca si tine am schimbat sigurante si nu mai porneste , zici k o luato razna , cum pun contactu imi porneste ventilatoru si doar motoru e rece , nu mai vrea sa pornesca motoru nici cum , la tester nu primeste informatii de la Masina , e foarte ciudat .
 TU CUM AI REZOLVAT PROBLEMA????
0 voturi
A raspuns grety.dogaru (140 puncte) acum 9 ani sal. ati rezolvat problema?eu am facut un scurt la bricheta si aveam aceleasi simptome, pornea ventilatorul,nu pornea,etc.Am dus-o la un electrician si mi-a schimbat ECU, oare???Am auzit de la un prieten cu un bmw,care a avut aceiasi problema ca piesa defecta a fost un transistor de 10 lei. Atept raspuns.Multumesc.
0 voturi
A raspuns maybakh4mforever (220 puncte) acum 6 ani am si eu acceasi problema ,ai rezolvat ceva ?