4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Salut!!Am un Audi a4 b5 din 19...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut!!Am un Audi a4 b5 din 1996 si numi merg stergatoarele...sigurantele sunt bune de ce?

M-am uitat la sigurante sunt toate bune.....desi nu am gasit nici o siguranta care sami zica ca este pt stergatoare ..doar aia pt spalatorul de parbriz si ansamblu:(....o fi ceva de la motoras...k nu a mai fost folosita masina demult de vreo 3 ani....poate ma poate ajuta cineva care sa mai intalnit cu o astfel de problema si care are sau a avut un Audi A4 B5 1.8T din 1996!!!va multumesc!!!!
A intrebat rembusyka82 (130 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+2 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 11 ani Cand dai de maneta de stergatoare se aude vre-un bazait de la stergatoare ? Daca nu ai 2 variante : 1 ori s-au stricat motorasele de la stergatoare( sau motorasul) ori s-a stricat releul de la maneta care actioneaza stergatoarele. Daca ai un aparat de masura, te uiti unde sunt motorasele sau motorasul ce actioneaza stergatoarele, dai drumu la stergatoare si masori sa vezi daca iti intra curent. Daca iti intra curent inseamna ca motorasele sunt stricate, daca nu iti intra curent inseamna ca maneta e stricata.

Comentarii:

A comentat rembusyka82 (130 puncte) acum 11 ani Nu se aude nimic....pe nici o viteza se poate sa fie de vina releul?....am vazut ceva relee sub bord in partea stanga(putin mai sus de pedale)dar nu stiu care din ele ar fi.imi poti spune te rog care este sau poate stii nr din panoul de relee pt k sunt vreo 5 su 6!va multumesc
A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 11 ani salut, nu stiu exact care si cum este . Cert este ca daca nu se aude nici un zgomot la motorase pe nicio viteza de la maneta, inseamna ca maneta este cea cu problema. Prima oara se incearca schimbarea ei. Daca ai prieteni care au asa ceva incearca intai sa faci o proba cu noua maneta sa vezi daca problema este din maneta si nu din motorase. Cum am scris mai sus, daca nu se aude nimic in motorase, incearca cu un aparat de masurat curentul si masoara curentul inaintea motoraselor de la stergatoare, adica pe firele care intra in motoras. Daca ai curent in ele inseamna ca motorasele sunt de vina . Prima si prima oara masoara curentul iar dupa ia actiunea cu schimbatul pentru ca nu cred ca are rost sa irosesti niste bani si dupa sa-ti dai seama ca de fapt era buna ori una ori cealalta .
A comentat rembusyka82 (130 puncte) acum 11 ani Salut....am demontat astazi tot sistemul de la stergatoare dar inainte am vazut k totusi maneta functioneaza sau cel putin releul ei k totusi sprituitoarele imi merg....doar stergatoarele nu ma baga in seama...ei si in fine am dat jos tot si mam uitat la motoras,era cam varza si sub capacul acela de plastic al lui era topit ceva pe acolo...deci e clar asta imi mai lipsea,am vb cu un prieten si pe joi ar trebui sa am altul si sa il montez!!!multumesc Bogdan1305 pt raspunsuri....am sa te anunt dak am rezolvat sau nu cu treaba asta:)...multumesc!!