4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Salutare!de ce nu mai function...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salutare!de ce nu mai functioneaza inchiderea centralizata la ford focus mk1?

Salutare!nu imi mai functioneaza inchiderea centralizata la ford focus mk1,an 2000.prin nu mai functioneaza ma refer la faptul ca nu se mai inchid usile din cheie decat luate pe rand,portbagajul se deschide doar din cheie ,din buton nu schiteaza absolut nimic.am schimbat initial modulul de inchidere,de doua ori chiar,am desfacut usa de la sofer,am scos tot mecanismul ,l'am curatat,l'am montat inapoi si tot nimic...ce ar fi de facut in cazul asta,daca ar mai fi ceva de facut?
A intrebat Stefan_dobre87 (200 puncte) acum 7 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani Eu am patit acelasi lucru la un golf si a fost de la sigurante !trebuie verificate foarte bine !
0 voturi
A raspuns Stefan_dobre87 (200 puncte) acum 7 ani Crede-ma ca le-am verifica de nenumarate ori... pe tabloul de sub volan,pe schema de pe capac imi arata ca sant doua sigurante pt inchidere,una la 37 si cealalta la 40...dar problema aia mare e ca nu le pot baga la 37 si 40 pt simplu fapt ca locasurile alea doua sant goale,deci nu au rahaturile alea(cum dreacu se numesc ca imi scapa acum) papucii si firele in care intra siguranta
0 voturi
A raspuns ipaul3gs (1,370 puncte) acum 7 ani Poti verifica si pompa de vacuum.
0 voturi
A raspuns Stefan_dobre87 (200 puncte) acum 7 ani Da,nu cred sa fie de la pompa de vacuum...azi am desfacut complet panoul cu sigurante de sub volan,pe partea din spate,pe sub tot manunchiul ala de fire am gasit siguranta,care era intr'adevar arsa.am schimbat'o,si spre surprinderea mea care ma asteptam ca problema sa fie rezolvata,din pacate doar portbagajul se deschide ,usile aceeasi chestie...nu schiteaza nimic
0 voturi
A raspuns Karl73 (13,640 puncte) acum 7 ani Poate pe fire e scurt circuit. E ,,roasa” izolatia pe fir si face contact cu masa. Fa proba.
Fire noi, le legi de la modul la mecanism.