4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Salutaree!!Am cumparat un kit ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salutaree!!Am cumparat un kit bixenon H4, becul are 2 fire(mufe) 1rosu 1negru,iar masina are o mufa cu 3intrari.cum fac?

Ma refer la o supernova,daca pun minusu bine si schimb numai plusu se aprinde odata faza  iar daca schimb iar plusu se aprinde faza scurta...poi face ceva sau trebuie sa cumpar bec cu 3mufe(fire) daca se gasesc?? Va multumesc
A intrebat bursucenie (200 puncte) acum 12 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Nu ai un releu in kit?
+1 vot
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani ai face bine sa ne pui o poza cu tot ce ai de la kitul asta,caci becurile nu le poti lega direct la instalatia masinii,iar instalatia electrica cu care vine kit-ul are o mufa cu 3 papuci care se baga intr-una din mufele de becuri existente pe masina ta,restul de mufe fiind antiprost,adica nu prea ai cum sa le incurci,sunt si pe culori,papucii sunt mama/tata disticti pe firele fiecarui bec...
–3 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Te duci la un magazin auto si iti va da un adaptor o mufa.

Salut
:)
–1 vot
A raspuns bursucenie (200 puncte) acum 12 ani

editat de bursucenie acum 12 ani

Va multumesc,pana la urma am vazut care era "greseala" eu am cumaparat kit xenon dar nu am fost atent cand lam luat, scria H4dar becu e doar pe o faza!! Nu pe doua cum imi trebuie,deci greseala e a mea!! Nu am decat sa pastrez droser-u si sa cumpar alte becurii!!! sper sa mearga,va multumesc si alta data o sa fiu mai atent,ca nu sunt in tara sa pot gasii ce vreau,sunt in italia si la astia trebuie sa umblii un pic sa gasestii. oricum pastrez becurile ca mai am alta masina si pe aia am xenon dar H7 si cred ca se potrivesc. Dar becu H4 bixenon nu trebuie sa aibe 3fire sau se gasesc si cu 2 sa stiu  sa precizez asta cand o sa cumpar becu.

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Are 2 fire groase,si 2 fire subtiri.O sa iti trebuiasca si un releu pt acele becuri.