4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Schimbare bord polo 6n?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Schimbare bord polo 6n?

Salut o intrebare ? :

Vreau sami schimb ceasurile de bord originale cu unele de pe modelu facelift  si as vrea sa stiu dak vin exact la mufe , si  bordul ce kilometri o sa indice , ai masinii mele sau ai vechii masini ? dar acum prinderea ma intereseaza . sa nu necesite modificari . merge ?

Scuze nu am avut alte poze cu ceasurile originale . (k ale mele ) celalalt e modelul de ceasuri de pe polo 6n facelift .

Imagini atasate

A intrebat CstL (1,870 puncte) acum 12 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani cel mai bine iti demontezi tu ceasurile le iei la tine si vizitezi un parc de dezmembrari si le confrunti la fata locului .sau cauti poze pe net in detaliu .
0 voturi
A raspuns dan3zu91 (1,140 puncte) acum 12 ani Ce trebuie sa stii , este ca doar pui bordul cel nou il locul celui vechi, pt ca ai nevoie si de o configurare a noului bord cu ajutorul unu "tester"sa zic asa, nu este doar plug&play. intereseaza-ta pt mai multe detalii .sper sa nu fi gresit.
0 voturi
A raspuns CstL (1,870 puncte) acum 12 ani am citit pe un forum dedicat vw , nu vreau sa fac reclama , k un user ar fi pus , asa plug&play un bord de ibiza ,,,,,acelasi model cu asta vechi al meu , doar k are 3 martori in plus : pozitii , centura  si bec de benzina "pe rosu " ....as vrea sa mai confirme cnv dak asa este :)k as pune si de ala dak gasesc .... cu toate k mai misto e asta de polo 6n facelift ....dar repet , nu vreau modificari , doar dak merge plug&play , cu testeru rezolv ....da ma intereseaza sa mearga toti martori de la ala de pe facelift :). ms mult
0 voturi
A raspuns andreutzzz (140 puncte) acum 10 ani salut, as vrea sa fac si eu aceasta schimbare, ai reusit sa afli ceva ?