4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Unde este amplasat releul buji...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Unde este amplasat releul bujii incandescente la chrysler voyager anul 1999 ?

Masina mea Chrysler Voyager, anul fabricatiei, 1999, nu mai porneste dimineata cind temperatura este sub -4 grade celsius, am verificat daca primesc curent la bujiile incandescente si am vazut ca numai la 2 bujii primesc curent, la doua nu si din acest motiv am ajuns la concluzia ca RELEUL care distribuie curentul la bujiile incandescente este defect, iar cind am vrut sa-l inlocuiesc nu l-am gasit nu stiu unde este amplasat, daca cineva stie rog sa-mi comunice pe e-mail (ciupitulorii@yahoo.com) sau pe tel: 0745984308.

A intrebat ciupitulorii (160 puncte) acum 9 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Iti atasez poza cu pozitionarea releului,daca ai curent doar la 2 bujii de verificat cablajul la celelalte.

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat ciupitulorii (160 puncte) acum 9 ani Nu l-am gasit unde este amplasat, am studiat si poza care ati atasato pe ecran, dar tot nu-l gasesc, normal ar fi ca acest releu de alimentare a bujiilor incandescente sa fie fixat acolo in tabloul electric de linga baterie, mai ales ca are acele fire de legatura mai groase care duce curentul la bujii, decit celelalte fire. Trimiteti o poza mai precisa, o fotografie de sus, sa se vada, bujiile, tabloul electric chiar daca nu se vede releul, care m-ar putea ghida sa-l gasesc. Astep raspuns.
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Releul de bujii nu este in tabloul electric,de aia este mai mare si are fire mult mai groase.In lateralul cutiei de sigurante il gasesti.
PS:Am gasit un link cu o alta posibila amplasare(ce am scris in raspuns a fost info din autodata)
http://www.justanswer.com/chrysler/2z9eo-chrysler-voyager-engine-code-thinking-changing-glow-plugs.html
0 voturi
A raspuns ciupitulorii (160 puncte) acum 9 ani Nu m-am descurcat, nu am putut sa-l gasesc, desi m-am uitat in tabloul electric, de sub capota, nu din interiorul masinii, la picioare la pedale, insa nu l-am gasit, toti imi spun ca este de marimea unui pachet de tigari, dar eu nu-l gasesc, astept raspuns de la voi, unde este amplasat ? (ciupitulorii@yahoo.com)

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Nu este in cutia de sigurante,este in lateralul ei.Se recunoaste dupa marime si firele groase care ajung si care pleaca din el.