4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > va salut ,de ce nu merge pozit...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Va salut ,de ce nu merge pozitia si caldura la alfa 156 diesel?

va salut ,doresc si eu un sfat ,de ce nu vine curent la pozitie si stop dreapta spate si pozitie fata stanga,am verificat siguranta 6 si 7 este buna ,am si inlocuito dar degeaba ,va rog un sfat ,o informatie ,ALFA 156,1.9 DIESEL ,AN 2000 SPORT VAGON

as mai avea o problema ,de ce nu sufla aer cald cand merge pe manual ,pe AC nu pot sa/l probez ca nu i/am facut incarcarea ,am verificat furtunele sunt fierbinti ,acel buton rotativ este dependent de AC?

cat priveste acest model alfa sunt incepator

cu respect NELU
A intrebat IOA (2,470 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat BogdanD123 acum 6 luni Salut dețin o alfa Romeo  156 2.4 diesel și problema este că ami sta poziția aprinsă pe spate stânga cu motorul oprit semnalizările
 geamurile nu și ștergătoarele nu funcționează și ac cu vintelatorul motorului nu functoaneaza doar faza scurta și lunga și proiectoarele ami funcționează

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Problema cu luminile poate fi si de la baterie slaba sau contacte oxidate.Incepe de la becuri si 'mergi pe fir'.
In legatura cu climatizarea,pune o poza sau scrie modelul de climatronic(ai precizat si manual,o fi avand si automat).
Daca ai apa calda la radiatorul habitaclu si nu iti da aer cald,atunci ori nu deschid valvele de pe furtun ori nu deschide clapeta de aer cald.

Comentarii:

A comentat IOA (2,470 puncte) acum 10 ani va salut ,referitor la acea clapeta care deschide aerul cald pe sisatemul clasic /caldura de la motor/ unde se afla siguranta acelui motoras?
 colac peste pupaza nu am nici pozitie pe stg spate ,stop frana si lumini nr de innmatriculare ,sigurantele sunt bune ,dar nu ajunge curent, are cumva sigurante ascunse???
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Pot fi sub bord,inlateral stanga volan,la picioare pasager,portbagaj sau la motor.Precis nu iti pot spune.
Daca se duce asa cate una,cel mai indicat ar fi sa faci o diagnoza a computerului de bord(nu cel de km,se mai numeste calculator de comfort si se ocupa de toata electrica in afara de gestiune motor).
In legatura cu clapeta,cata vreme se invarte motorasul nu ai de ce sa iti faci probleme,clapeta este in partea din fata a sistemului motoras/clapete/directii aer.