4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Vreau sa comand un contact dar...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Vreau sa comand un contact dar nu stiu de unde sa iau seria (fara serie nu pot comanda).?

opel astra f cabrio 53b 1.4 60 kw 82 cp anul 1994. Am pierdut singura cheie pe care o aveam la masina.Trebuie sa schimb contactul. Pe situl de unde am vrut sa il comand mi-au cerut seria. Am desfacut contactul cu tot cu suport, pe suport sunt scrise mai multe serii. Nu stiu daca acele serii trebuie trimise sau daca mai este vreo serie scrisa pe butuc (butucul nu l-am scos).
A intrebat ziridava (340 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani cauta la dezmembrari trebui sa gasesti
0 voturi
A raspuns ziridava (340 puncte) acum 10 ani eu  nu stiu unde este trecuta seria, vreau sa comand unul nou, nu de la dezmembrari..oricum mersi
0 voturi
A raspuns fabian_tiberiu (9,820 puncte) acum 10 ani Pai cam toate magazinele(fie ele online sau cele de pe strada)iti vor cere seria sasiu si cod motor pe care le gasesti in talon-carte-identitate a masinii.
Eu unul asa stiu ...poti intra pe ingaraj.ro sau autokarma,sunt foarte OK...BAFTA...
0 voturi
A raspuns ziridava (340 puncte) acum 10 ani multumesc FABIAN intr-adevar sunt ok cele 2 siteuri de piese problema ca eu sunt in italia si astia sunt mai zapaciti ca noi daca ma pune pe mine sa caut seriile si codurile unei piese cind eu le-am trimis e-mai cu fotocopiile cu talonul si carta masini .acum imi mai ramane sa descopar cum scot butucul cheii din suport????

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani unde esti in italia? te pot ajuta cu site-uri si numere de tel de acolo de unde esti, spune-mi doar unde. In principiu, daca vrei sa faci o reparatie ca la carte, va trebui sa-i inlocuiesti si imobilizatorul, pentru ca cel vechi nu va mai fi compatibil cu contacul nou si cu cheia noua.

P.S. dupa nume (ziridava) pari a fi din Arad...

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns ziridava (340 puncte) acum 10 ani Buna Timisoara (tm30amp). Sa incep cu inceputul, da sunt din Arad, ia acum locuiesc in Desenzano de Garda, la 30 km de Verona. Cat despre reparatia ca la carte deja am inceput :) am scos suportul de pe axul volanului cu tot cu butuc, nu iti spun cum ca esti in domeniu si razi de mine dar cu flexul tip stilou in 15 min se desface :)) si asa macar o pornesc cu cheia de rezerva (surubelnita) M-am gandit si eu ca trebuie schimbat cu totul. Eu am gasit un site,(10 euro butucul cu chei si 38 euro imobilizatorul, pret bun zic eu), dar imi cere anumite serii pe care nu stiu de unde sa le iau.Mi-au trimis in mail ca pot sa identific seriile de la producatorul masinii sau sa demontez butucul. Problema e ca cu flexul nu merge :)) cum il scot din suportul sau pt a gasi seria ? multumesc pt ajutor.GIGI