4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Fum negru toyota hiace

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Fum negru toyota hiace

salutare, unchiul meu are o toyota hiace 2002 2.5 D4D 246k km si cam de un an ii scoate fum negru cand accelereaza blana, daca accelereaza treptat nu scoate dar in ultima vreme scoate rau de tot, a fost in viena la toyota au pus-o pe tester si nu a dat nicio eroare e totul in regula, a fost si la ploiesti si nici acolo nu i-a dat nicio eroare, nu mai stie ce sa mai faca, masina de mers merge f bine, trage bine doar ca scoate fum si cea mai mare parte a timpului merge cu ea in viena ca acolo sta cu motorina de acolo, deci nu e vorba de calitatea combustibilului, de schimbat schimba intre 2000-3500 si tot la fel face, ..  a intalnit cineva asa?
A intrebat Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice

editat de Robert-323 acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani E semn de aer prea putin la accelerare.De verificat atent tubulaturile turbo in prima instanta.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Sa verifice turbo, iar in ultima instanta sa scoata EGR si sa curete turbo si admisia.
Salut
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Fasaie cand accelereaza?
+1 vot
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani nu fasaie nu nimic, doar accelereaza foarte puternic si consuma considerabil mai mult ca pana acum cu 2-3 mai mult la suta,ce a observat el este ca atunci cand vine din austria in romania si o tureaza mai tare vreo 2, 3 zile nu scoate fum absolut deloc, dup-aia incepe iar sa scoata, si la fel face si cand se duce in viena 3 zile nu scoate fum dup-aia incepe sa scoata si acolo cu motorina de acolo..