4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > imi ramane pozitiile din stang...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Imi ramane pozitiile din stanga aprinse.

salutare,imi ramane pozitiile aprinse fata spate numai de pe partea stanga. si in plus se aude si avertizoru ala sonor pt usa deschisa in momentul cand deschid usa chear daca nu am cheia in contact.acese 2 probleme mi se intampla simultan si rar( cam o data pe saptamana)
masina e un golf 3 de 1.6 motor abu.
 multumesc anticipat.
A intrebat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani :)) se intampla o data pe saptamana, pentru ca atunci uiti tu semnalizarea pusa... dupa cum spun colegii de mai jos aceasta este problema

Cel mai bun raspuns:

+6 voturi
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani Salut...vezi ca nu cumva sa uiti semnalizarea pusa in momentul in care opresti motorul...Daca inainte de a opri masina ai semnalizarea pe partea stanga in functiune...in momentul in care opresti motorul trece automat pe pozitie(numai pe partea in care este cuplata semnalizarea) si de aceea si avertizorul sonor...Sper ca ti-am fost de folos...daca tot face ai probleme in releul de semnalizare,pozitie...

Comentarii:

A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani Si eu is deacord cu colegu ! Asta ti se intampla, 100% .. De cat timp ai masina ?
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani poi o am de vreo luna jumate si am vreo 1500 de km cu ia pana acum.

Alte raspunsuri: (4)

+2 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Ai uitat semnalizarea pusa.Daca bratul semnalizarii este in jos(stanga) se aprind pozitiile pe partea dreapta iar daca este in sus(dreapta) se aprind pozitiile pe partea stanga.

Comentarii:

A comentat ovidiubi (600 puncte) acum 12 ani Nu pot sa cred asa ceva!!!  Daca lasi semnal stg fara contact se aprinde pozitie tot stg si viceversa
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani La VW Passat b5 1.9TDI asa este !
A comentat ovidiubi (600 puncte) acum 12 ani NU SE POATE !!!!! La nici o masina nu este asa ceva, semnalizezi stg iei contactul ramane pozitie tot stg. Mai verifica!!!
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Maine o sa ai o filmare care dovedeste ce zic.
A comentat ovidiubi (600 puncte) acum 12 ani Atunci este modificata instalatia electrica si acest lucru este numai la masina ta
0 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani multumesc frumos. am sa incerc asta de curiozitate astazi.
omul cat traieste invata. o zi buna va doresc.
0 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani am fost sa probez si asa e cum spuneti voi. cand opresc motoru cu semnalizare stanga raman pozitiile aprinse pe partea stanga si cand il opresc cu semnal dreapta raman pe partea dreapta.
0 voturi
A raspuns swatswat (140 puncte) acum 11 ani Ionutz_mnu are dreptate eu am o vectra din a 12.2002 si face la fel. si eu m-am speriat degeaba. nu este o problema. si la mercedes vito este la fel , pentru opririle de scurta durata noaptea.