4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Indicator motorina

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Indicator motorina

Salutare.La micul meu 206 am o chestie ciudata:daca bag in ea motorina sub cantitatea de 4l nici nu se misca acul.In schimb dupa o perioada de timp in mers usor usor se ridica ,sau daca o las si ma urc peste cate ore in ea indica corect. E din cauza cantitatii sau e ceva ciudat?
A intrebat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani La peugeot trebuie sa alimentezi minim 6 L pentru ca indicatorul pe bord sa se miste.
4 L ?
E scuter ?  :)

Comentarii:

A comentat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 12 ani Mai bag si de 20 de ron cateodata cat sa ajung acasa :)
A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani la ce pret  avem noi la combustibil nu trebuie sațti fie rusine la pompa cu 20 lei .... doar ca nu e mare lucru .... 3porneli si gata ...... o tara condusa de ratati.......... scuzatițmi interventia dar nu m'am putut abtine.
–1 vot
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Stai linistit, la mine ceasul din bord imi arata ca am rezervorul jumate, iar computerul de bord imi zicea ca mai am benzina doar pt inca 20 Km. Cand bagi cantitati mici nu este suficient cat sa ridice plutitorul de pe fundul rezervorului, astfel ca nu iti "gaseste" combustibilul alimentat.
+1 vot
A raspuns KentHD (1,450 puncte) acum 12 ani Presiune in rezervor se face?
eu am avut un renault megane si cand desfaceam busonul imi sugea aer ca nebuna, si nu imi misca acul nici la 5l alimentati.
Acum am o bora si problema e invers..am alimentat full si dupa 100 km nu imi coboara acul deloc, asta in regim de consum 8%, si un rezervor de 53l

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare