4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > intrebare intercooler

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Intrebare intercooler

mi sa spus ca as avea intercolerul spart la un e36 318 diesel,se aude ca un suflu cand turez motorul.intrebarea mea este : se poate repara/suda intercoolerul spart sau trebuie inlocuit?
A intrebat dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Se poate lipi,dar mai bine il schimbi cu unul sh(gasesti la pret rezonabil) sau daca vrei cu unul nou.
+3 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Verifica tubulatura de la turbo.Poate e spart furtunul,nu intercoolerul.
+3 voturi
A raspuns Old_boy (6,080 puncte) acum 12 ani Verifica tubulatura de la intercooler sa nu fie intepata/ciupita pe undeva si colierele sa fie bine stranse. Nu stiu in ce masura poate fi lipit dar piesele de e36 se gasesc usor. Ia un intercooler bun de la dezmembrari sau cumpara unu nou cel mai ieftin pe care il gasesti pt ca nu se uzeaza si nu trece prin el decat aer, deci unul ieftin te  tine la fel de mult ca unul de origine atat timp cat nu este lovit.

Comentarii:

A comentat mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani intr-o oarecare masura ai dreptate, dar te-ai gandit ca aerul care trece prin intercooler are o presiune destul de mare?  Un intercooler din dezmembrari nu cred ca mai face fata cu brio presiunii create de turbina.
A comentat Old_boy (6,080 puncte) acum 12 ani atata timp cat nu este lovit nu are de ce sa nu faca fata... si chiar daca e lovit nu e de sticla important e sa nu fie lovituri puternice... la pietricele si musculite face fata
A comentat mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani eu ma referam strict la presiunea aerului din interior. Chiar daca nu e lovit in exterior, in interior aerul lucreaza asupra peretilor, si in timp, intercoolerul isi slabeste rezistenta si poate ceda. Eu la asta m-am referit.
A comentat Old_boy (6,080 puncte) acum 12 ani nu are nici o treaba diferentele de presiune sunt mult sub limitele deteriorari radiatorului

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare