4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > "lcd kadett " montat pe un cie...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

"lcd kadett " montat pe un cielo problema numi citeste calculatoru masini turometrul

Am adaptat un ceas lcd kadett electronic pe un cielo ,an fabricatie 2006 ,1.5 , euro3 , cu bobina de inductie electronica .  lcd era de pe kadett c 2.0xe (sfi)  cu bobina de inductie clasica .

problema este ca nu-mi merge turometrul ,calculatorul meu de pe masina nu e compatibil cu lcd, impulsuri da, dar nu citeste. 

am incercat cu o piesa facuta de un electronist tras semnal de pe bobina dar nu merge , sa supra incalzit circuitele si sa ars ;))

 2   varianta vreau sa iau un semnal de pe alternator de la o dioda sa leg turometrul .(cum era la diselurile old scol), cn ma poate ajuta si pe mn ????

ps. poate stie cineva ceva sau alta varianta ,sa ma ajute intrun fel  sunt dispus la alte mosmoande .

Imagini atasate

A intrebat Sobolanu*Original (350 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

10 Raspunsuri

–6 voturi
A raspuns vwgolf19tdi (25,160 puncte) acum 12 ani inteleg ce vrei tu, intradevar unele dieseluri aveau turometrul pe alternator, dar nu ai cum sa-l legi pe acesta pt ca e construit sa mearga pe impulsuri de la aprindere ....e altceva ...iti trebuie un ceas care sa mearga cu impulsuri de la alternator.
–5 voturi
A raspuns Sobolanu*Original (350 puncte) acum 12 ani sa inteleg ca montez pe bord un ceas suplimentar gen fk turometru su bust care preia inpulsurii de la alternator .ok

ps : dar de pe turometrul legat pot sa dau si semnal la lcd electronik?
–4 voturi
A raspuns Sobolanu*Original (350 puncte) acum 12 ani ar mai fi o chestie sa trag semnal la bord de pe cititorul axa came sau vibrochen sa dau semnal le lcd . credeti ca ar merge? ori-cum  da semnal la calculator .  astept un raspuns ca ma streseaza rau treaba asta .

ps poate stitii un electrician bun in bucuresti un nr de telefon macar ,ms anticipat astept raspuns
–5 voturi
A raspuns MihaiS (230 puncte) acum 12 ani verifica la bordul tau pe ce pozitie este butonasul de sus. trebuie sa fie  3 pozitii, 1,2 si intre ele.. stiu ca am mai citit pe forum undeva de aceeasi problema si era din acel butonas....
–4 voturi
A raspuns Sobolanu*Original (350 puncte) acum 12 ani bosule  butonasul ala de pe mijloc are rolul pt setare km sa nu dea eronat :1 roti 14"{ ,sfi cu delcou,  2 : roti 15 ", sfi motronic2.8. ala e rolul butonasului. " 1,2 "


ps : dau 100 euro celui care imi face sa miste turometrul .
      cecul sil face la masina complet turometru tot .


        bordul lam montat de un kadett sfi saptamana asta si merge tot pe el .problema este la semnal sa nu stiu cum sa il fac sa mearga.
0 voturi
A raspuns RaZVaN_17_06 (140 puncte) acum 12 ani Ma chinui si eu la acelasi lucru....
–5 voturi
A raspuns majestiqe (240 puncte) acum 12 ani vezi ca e posibil sa il fi ars . treaba e cu polaritatea impulsurior , vezi sa nu mearga ceasurile pe + si motorul sa dea - .
–9 voturi
A raspuns Sobolanu*Original (350 puncte) acum 12 ani baii fratilor nu stiti o iota !!!!
sunteti bata  ma scuzati ca va jicnesc.

ceasurile sunt functionabile  nu au nimic  eu vreu sa imi mearga turometrul pe ceasurile astea kadett lcd .daca pun ceasurile cielo de fabrica merge tot
 ce e asa greau de priceput in fine o sa-i dau de cap singur .

ps pt cultura voastra  merge facuta o combinatie  luat semnal de la cititorul de pe volanta si dat semnal la o bobina clasica oldscool si legat turometrul de la ceasurile de kadett lcd electronic.

oricum multumesc pt raspunsurile date.
0 voturi
A raspuns sonyqsanyi (360 puncte) acum 12 ani salut poate te pot ajuta  baga id meu sau sunama sonyqsanyi@yahoo.com sau 0741194488 si eu tot problema asta am avuto :P
–3 voturi
A raspuns adu1990 (240 puncte) acum 12 ani pai si io am avut un kadett cabrio si nici mie nu imi mergea si mi-a spus electriceanu ca e ceva de la calculator ca era schimbat calculator si motor,ca cica are ceva pe calculatorul original