4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Martor usa deschisa nu dispare...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Martor usa deschisa nu dispare din bord

Salut. Am o fiesta din 04 si nu imi mai dispare din bord martorul pentru usa deschisa , usile se inchid foarte bine dar ramane ala aprins, ce sa fac unde sa ma uit ? Multumesc
A intrebat deniel (740 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani o prima problema ar fi la sistemul de inchidere al usii (la broasca) trebuie demontata fata de usa si verificat sistemul la usa care iti da eroare daca ai idee care este .probabil sa fie cea de la sofer ca este cea mai folosita .posibil mufa deplasata /murdara. in principiu urmareste mufele de la cablajul inchiderii chiar si cea dintre usa si montant . dar inainte inceraca sa scoti borna de la baterie si sa o lasi cateva minute poate iti da o eroare din calculator si ai norocul sa se reseteze automat. succes!

Comentarii:

A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani posibil sa nu trebuiasca data fata de usa jos,se poate uita pe la stalp,sau prin zona aia cu balamalele,e posibil sa fie  un butonas asa..cum spune si cipri4n.se poate verifica ala
0 voturi
A raspuns mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani verifica hayonul, e posibil ca acolo sa fie problema
+2 voturi
A raspuns cipri4n (740 puncte) acum 12 ani portierele au un "senzor" care de fapt e un fel de buton care cand e portiera inchisa apasa pe el si se stinge becul din bord. la fel si hayonul. e posibil ca unul dintre aceste butoane sa fi sarit de la locul lui si cand inchizi portiera sa nu mai apese pe el si sa ramana pe pozitia "deschis". eu asa am patit si a trebuit sa il inlocuiesc. numai bine!
0 voturi
A raspuns bory (7,700 puncte) acum 12 ani e ceea ce a zis cipri4n!!! verifica alea ca si eu am patit la un opel la fel
0 voturi
A raspuns deniel (740 puncte) acum 12 ani Multumesc pentru raspunsuri . Am descoperit problema era la haion, senzorul nu statea la locul lui,l-am fixat bine si nu mai am probleme, Va multumesc inca o data.