4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Martori de bord > buna,ma ajuta si pe mine cinev...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Buna,ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat?

am un passat din 1998 benzinar.dintr-o data nu am mai putut sa-l pornesc.cateodata se aude ca pompa de benzina lucreaza,cateodata nu....dar si atunci cand lucreaza pompa,motorul porneste dar nu sta pornit decat cateva secunde.mentionez ca masina nu am folosit-o cam 2 luni,iar cand am repornit-o,uneori in mers imi dadea niste rateuri....cam cum ar fi primit aer pe undeva ...dar unii mecanici au zis sa nu-mi fac probleme....exista apa in rezervor dar cu timpul  va disparea....acum masina nu mai porneste deloc.imi poate spune cineva care ar fi motivul pt care nu mai porneste?
A intrebat floflo81 (140 puncte) acum 8 ani in categoria Martori de bord
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Red_kid (330 puncte) acum 8 ani posibil bateria..i-ai dat cheie de multe ori si nu a apucat sa se mai incarce; cauta un prieten cu redresor
0 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 8 ani Salut.testeaza pompa de benzina. Scoate furtunul de alimentare afara si dai pe M . Pompa ar trebui sa bage benzina cateva secunde. Incearca asta cand iti face figuri mai ales. E o defectiune intermitenta( cand apare cand dispare) inorice caz eu cred ca e pompa de benzina . Sau mai poate fi contactele electrice imperfecte pana la pompa de benzina.