4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Martori de bord > Dc mi se aprinde becul de la u...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Dc mi se aprinde becul de la ulei in bord du pe ce se incalzeste masina?

Nu stiu de la ce ar putea fi pentru ca ulei are la nivel, apa nu urca mai sus de 90 cum ar trebui sa stea. Masina este un VW Passat din 98 benzina. Se aprinde si daca merg mai incet de 50Km la ora.
A intrebat johnnyferone1985 (180 puncte) acum 11 ani in categoria Martori de bord
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani ce bec se aprinde?

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Cuvantul No.8 din titlu. :):):)
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Ce ulei este in motor ?
+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani Nu ai presiune la ulei asta e clar. sunt 3 cauze ori uleiul e de proasta calitate si se subtiaza excesiv si devine ca "apa" lucru care nu e bine, ori pompa de ulei nu mai e buna. cand accelerezi se stinge martorul?

a treia ar fi senzorul de la ulei care nu indica bine si iti aprinde beculetul.
0 voturi
A raspuns johnnyferone1985 (180 puncte) acum 11 ani Uleiul este  Castrol EDGE 5w40. Da atunci cand maresc viteza si accelerez se stinge. dar nu daca accelerez pe loc.

Comentarii:

A comentat dragosrotaru (2,140 puncte) acum 11 ani punei un aditiv in motor,daca nu functioneaza mai bine,pompa de ulei ar fi problema,totusi masina are cevaani si presupun casi km in bord sunt pe masura,iar un ulei 5w40 este cam subtire pentru anii masinii
0 voturi
A raspuns jambon (8,100 puncte) acum 11 ani Motorul e pe duca daca pompa de ulei e buna,scapa presiune pe la semeringuri,si tot odata nici ungerea motorului nu mai este buna.Mergi cat mai repede la un service pana nu blochezi motorul.
+3 voturi
A raspuns SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Eu nu inteleg de a luat minusuri colegul de mai sus !!!Deci cu siguranta nu ai presiune la ulei...motivele sunt multiple.In mers cand o accelerizi nu se aprinde deoarece motorul are o racire mai buna si uleiul se mai ingroasa(mai pe romaneste).Totusi pentru anul din care e masina 5w40 mi se pare prea "subtire",totusi masina are ceva km.Incearca cu unul ceva mai "gros"Lasa aditivii ca mai rau o sa-ti faca.