4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Martori de bord > Nu mai am lumini plafoniera, s...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Nu mai am lumini plafoniera, si nici macar inchidere centralizata?

Nu-mi pot da seama ce s-a intamplat, nu mai merg luminile din plafoniere fata,spate,+inchidere centralizata,geamuri electrice, e vorba de un golf 4 1.6 16v cod motor bcb. ce s-a intamplat?
A intrebat afro2013 (340 puncte) acum 6 ani in categoria Martori de bord
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns autodre (13,570 puncte) acum 6 ani Verifică cablajul ce trece din stâlp în portiera șoferului prin manșonul de cauciuc. Posibil să ai fir întrerupt

Comentarii:

A comentat afro2013 (340 puncte) acum 6 ani Nu cred ca e asta, m-am tot jucat aprinzand pozitile, am montat pe faza scurta niste led-uri si la numar la fel cu pozitile aprinse, dupa m-am tot jucat la buton, sa fie sigurante arse?
0 voturi
A raspuns autodre (13,570 puncte) acum 6 ani Poți avea siguranțe arse, desigur. Nu ai specificat :)

Comentarii:

A comentat afro2013 (340 puncte) acum 6 ani Daca un suport la motor e rupt (cauciugul ala din el) in fata soferului (stanga) e normal sa trepideze motorul ?
0 voturi
A raspuns autodre (13,570 puncte) acum 6 ani Depinde ce fel de efect ați observat. Un mers neregulat al motorului sau, din lipsa amortizării cauciucului din suport, se transmit vibrații în interiorul mașinii (tremură bordul)

Comentarii:

A comentat afro2013 (340 puncte) acum 6 ani Da, imi tremura, aveti facebook? Putem comunica mai mult acolo, si va pot oferi poze, video. Am observat ca imi tremura si schimbatorul de vitze, e un vibrat foarte puternic, asta pe liber, iar in mers schimbatorul de viteze.
0 voturi
A raspuns autodre (13,570 puncte) acum 6 ani Scrieți la autodre@yahoo.com numele și vă caut pe Facebook, vă rog.  Mulțumesc!

Comentarii:

A comentat afro2013 (340 puncte) acum 6 ani Tocmai ce ti-am trimes email cu link-ul de la contul de facebook. Astept un mesaj, sau o cerere.
0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 6 ani eu am avut aceeasi problema si a fost de la o siguranta !