4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Martori de bord > presiune ulei scazuta ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Presiune ulei scazuta ?

sal , in drum spre casa s-a aprins un martor rosu in bord ( presiune ulei scaazuta ) urcam o panta si am vrut sa schimmb din 5 in 4 si motorul nu tragea. Am oprit motorul , l-am pornit din nou si am ajuns acasa . Ce s-a intamplat  ? Uleiul l-am schimbat de o luna. ( seat ibiza 1.2 70CP 2008 ).
A intrebat alingb (1,580 puncte) acum 10 ani in categoria Martori de bord
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns DjVip3r (11,920 puncte) acum 10 ani Presiunea de ulei scazuta, cand apare brusc, e din cauza nivelului de ulei, vezi sa nu se fi spart baia sau sa curga pe la ceva garnitura, am patit si eu sa mi se sparga baia la 80 km/h.. mi-a spart-o colierul de la burduful de planetara..
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani posibil sa fi ramas fara ungere(pompa de ulei defecta),  motorul s-a incins si din aceasta cauza nu mai tragea. Dupa ce l-ai pornit iar mai avea becul aprins? ai verificat daca mai aveai ulei sau ai pornit fara sa te uiti?
0 voturi
A raspuns alingb (1,580 puncte) acum 10 ani pai a oprit motorul si l-am repornit si am ajuns acasa fara nici un martor aprins. Problema este ca acum o luna am patit exact acelasi lucru si nu am dat importanta , acum deja banuiesc ca este prea tarziu.....
+1 vot
A raspuns LEONARDGL (6,080 puncte) acum 10 ani depinde de rampa...depinde de viteza de urcare...daca urci un deal cu inclinatie de 45 grade intr-a cincea cu 40 la ora,normal ca motorul da sa moara ca ramane fara turatie si atunci se aprinde martorul de ulei....scuze ca ma bag...sper sa nu imi iau negativ...e doar o parere nevinovata.
0 voturi
A raspuns alingb (1,580 puncte) acum 10 ani frate recunosc ca sunt incepator dar sa urc o panta in 5 cu 40km/h .... nu sunt retard. Cauza subturarii se elimina din start pt ca am si diesel si acolo mai merge subturata dar la benzina sub 2500 nu sta acul.