Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme pornire?

Salut astazi am vrut sa pornesc masina si nu am mai avut baterie. Am luat un redresor am tinut-o 1 ora si cand i-am dat la automat s-au stins toti martorii din bord am scos borna , am pus-o la loc si nimic apoi am zgaltait bateria un pic si i-a venit curentul miraculos , am dat la automat si iarasi dintr-o data nimic , am saltat un pic bateria de spate si am bagat ceva sub ea sa stea intr-o parte si cand i-am dat la automat a mers si nu s-a mai stins nimic . De la ce sa fie , mentionez ca am completat cu apa pana la nivel si inainte sa completez nu mi-a facut asa ceva ? Pareri?
A intrebat r1 (4,280 puncte) acum 11 ani in categoria Martori de bord
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani Prima data curata bornele si strange-le bine,sa fie contactul perfect.
+5 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Brobleme la una din borne, nu face contact bine.

Comentarii:

A comentat r1 (4,280 puncte) acum 11 ani Salut bornele sunt curate si stranse . Nu stiu de la ce sa fie.
A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Daca bateria este mai veche, bornele ei pot deja sa aibe forma de con si astfel bornele bateriei sa faca contact doar pe muchia de jos!
A comentat r1 (4,280 puncte) acum 11 ani ok multumesc
+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Borne si prinderea la masa de verificat.

Comentarii:

A comentat r1 (4,280 puncte) acum 11 ani ok , sunt stranse dar eu cred ca este ceva de la baterie. Poate sa aiba scurt in ea?
0 voturi
A raspuns Andra.Nemes (1,910 puncte) acum 11 ani Pai intr-o ora nu s-a incarcat nici 10 %.. la ce te asteptai.. daca e moarta bateria trebuie cel putin 20 de ore.

Iar faptul ca se sting martorii este o protectie electrica.

Comentarii:

A comentat r1 (4,280 puncte) acum 11 ani Bateria nu a fost chiar moarta aceasta mai avea curent in ea. Si redresorul este mare si imi incarca foarte repede . Asa am facut o data si am tinut bateria la incarcat si am stricat-o pentru ca a fiert-o .
A comentat Andra.Nemes (1,910 puncte) acum 11 ani Pai ideea e ca bateria trebuie sa se incarce mult timp si uniform, nu poti sa zici ca ii dai maxim la redresor o ora pe baterie si e gata.. trebuie sa se incarce cu sarcina toti elementii acumulatorului uniform si frumos. Oricum, ideea e ca si cu sfert de baterie sunt probleme la pornire, care manca extrem de mult din curent.
A comentat r1 (4,280 puncte) acum 11 ani ok o sa o tin mai mult cred ca o sa o tin in noaptea aceasta si sa o iau maine sa vedem ce reactie are
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @r1:Pune ceva detalii despre redresor si baterie.Eu zic sa verifici intai prinderile,apoi bateria(voltajul) si cred la incarcat pe redresor stii foarte bine ca trebuie desfacuti elementii.Bornele bateriei sunt fixe?Cablurile principale nu sunt rupte?stau bine in cleme?Prinderea la masa trebuie curatita de rugina.
0 voturi
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 11 ani Iti recomand alta baterie -posibil elementi morti

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare