4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Misfire in cylinder 4, bujie a...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Misfire in cylinder 4, bujie arsa, dece?

Salut, am un audi a5, 2.0tfsi si imi tot arde o bujie. Este vorba de codul p3004, rateu in cilindrul 4 precizez ca atunci cand merge scoate si un fum negru si nivelul uleiului scade foarte repede. Am fost la 2-a service-uri pana acum, s-a verificat turbo, tot e ok, s-au facut teste de compresie pe fiecare cilindru care au iesit si ele ok. A avut cineva o experienta similara? Are cineva vreo idee? Va rog ajutati-ma!!!!
A intrebat Alexpavel88 (200 puncte) acum 6 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns autodre (13,570 puncte) acum 6 ani O bujie se arde când există o problemă pe cilindrul respectiv,  de obicei când este "inundată", fie bobina sau injector nu lucrează în parametrii

Epuratorul poate fi cauza consumului de ulei. Verifică cu un endoscop să nu fie zgâriat cilindrul

Cât timp/kilometri  merge bine?
0 voturi
A raspuns Alexpavel88 (200 puncte) acum 6 ani Salut! Bujiile si bobinele au fost schimbate recent. Bujia se arde in 20-30km/30min. Epurator a fost schimbat acum cateva zile.
0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 6 ani Dupa cate spui ,consum de ulei excesiv si fum negru eu cred ca este vorba despre semeringuri la chiuloasa sau chiar supape pe cilindrul in cauza !
0 voturi
A raspuns Alexpavel88 (200 puncte) acum 6 ani Salut, dupa mai multe teste mecanicii au depistat ca un injector nu functiona in parametri asa ca l-au schimbat, dar masina tot nu functiona cum trebuie asa ca au mai facut alte verificari si au gasit mizerie pe la o valva, nu stiu exact ce valva, nu ma prea pricep. Acum mi-au recomandat o curatare cu un produs nou pe care producatori vor sa il promoveze si vor face o demonstratie (experiment) maine. Sper sa functioneze! Exista vreo posibilitate ca nivel de ulei sa scada din cauza injectorului? Va multumesc!

Comentarii:

A comentat supermaryo13 (100 puncte) acum 6 ani salut, ai rezolvat problema?